10.03.2020

Even voorstellen: Sifra Wichers

De zoektocht naar nieuwe collega’s ter uitbreiding van onze de marketingafdeling was al snel voorbij. Naast de komst van onze grafisch ontwerpster werd ons team in november ook uitgebreid met de komst van Sifra. Ze stelt zich graag even voor...

Sifra Wichers, marketing en communicatie bij Triflex

Ik ben Sifra, 22 jaar en een geboren en getogen Zwollenaar. Voordat ik bij Triflex terecht kwam, werkte ik als freelancer op het gebied van communicatie en als barista voor ongeveer 15 uur in de week. Daarnaast was (en ben) ik regelmatig in de weekenden te vinden achter de draaitafel als diskjockey.

Van mode naar vloeibare kunststoffen

Het werk dat ik hiervoor deed sluit goed aan op mijn huidige functie bij Triflex, omdat ik mij daarvoor ook veel bezighield met onder andere het creëren van content, bedenken van marketingacties en het schrijven van artikelen. Eerder schreef ik bijvoorbeeld over modemerken, interieur en voeding. Een hele andere tak dan wat ik gewend ben. Dit maakt het spannend, uitdagend en soms ook een tikkeltje lastig.

Toch sprak de functie mij erg aan. Juist doordat het een hele andere tak is dan dat ik gewend ben, maar ook de veelzijdigheid van de functie. Toen ik het kantoor binnenstapte voor een sollicitatiegesprek voelde ik direct een fijne informele sfeer en iedereen was vriendelijk. Ik merkte al snel dat er geen sterke top-bottom cultuur heerst. Iedereen is in principe vrij om zijn/haar ideeën en opvattingen te delen. Dat vind ik erg prettig. Bij Triflex krijg ik de kans om te leren, mezelf te verbeteren en te groeien. Ik schrijf al van jongs af aan en wil mezelf daar graag in zien groeien. Maar, natuurlijk ook waardevol zijn voor Triflex.

Eerste week

Het was een warm welkom. Ik werd goed ontvangen. Het was wel even wennen natuurlijk, maar dat hoort erbij. Na een introductie met een aantal collega’s kon ik al snel aan de slag met het maken van content zoals nieuwsartikelen, socialmediaberichten en video’s.

Ik kijk uit naar een prettige samenwerking met mijn collega’s en het marketingteam en een succesvol groeiproces met betrekking tot mijn capaciteiten.

Kennismaken met de nieuwe marketingcommunicatiemedewerker of benieuwd wat zij voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Sifra via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl.