?
13.01.2022

Even voorstellen: Lennard, Lisa & Sven

Een nieuw jaar, nieuwe voornemens én een nieuwe baan? Dat geldt voor Lennard, Lisa en Sven. Op 10 januari begonnen deze toppers namelijk aan hun nieuwe uitdaging en versterken zij sindsdien het marketingteam. Benieuwd wie ze zijn en wat ze exact gaan doen bij Triflex? Ze stellen zich graag even voor...

Lennard Bruggeman
Mijn naam is Lennard Bruggeman, ik ben 30 jaar jong en woon samen met mijn vriendin in Heino. Ik heb de opleiding Tourism Management afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik met veel plezier meerdere evenementen mogen organiseren en wist toen ook dat ik dit later als werk wilde gaan doen. Ik was expliciet op zoek naar een openstaande functie als Evenementen Manager en stuitte toen al gauw op werkenbijtriflex.nl. De uitstraling van de website overtuigde mij al snel dat deze functie en het bedrijf perfect bij mij aansluit op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. 

In mijn werkervaring was ik met name bij de uitvoering van evenementen aanwezig. Daarom zal het werken op kantoor wel even wennen zijn. Gelukkig doen de werknemers van Triflex hun uiterste best om mij een warm welkom te heten. Ik kijk er naar uit om alles tot in de puntjes te organiseren en dat ik na alle voorbereidingen het uiteindelijke resultaat ga zien.

Lisa Peterson
Mijn naam is Lisa Peterson, 22 jaar en geboren en getogen in Meppel. Tijdens mijn studie heb ik ook in Groningen gewoond en een jaar in het buitenland, waarvan een half jaar in Barcelona en een half jaar in Toulouse. Ik heb de HBO-studie International Business and Languages afgerond op de Hanze Hogeschool in Groningen. Daarna ben ik begonnen met de Master International Communication (MIC), ook in Groningen. Deze heb ik bijna afgerond en hoop ik in februari 2022 helemaal mee klaar te zijn.

Voordat ik bij Triflex startte, heb ik twee jaar bij de firma Wecovi gewerkt. Ik ben daar begonnen als afstudeerstagiaire en ben daarna gaan werken op de marketingafdeling. Ik was voornamelijk verantwoordelijk voor het creëren van content. Via Indeed stuitte ik op een openstaande vacature van Triflex. De betrokkenheid met de medewerkers en de kwaliteit die overal naar voren kwam, trok mij enorm aan. Tot slot zorgen de meerdere marktsegmenten voor een leuke uitdaging en dat is ook één van de redenen dat ik voor Triflex heb gekozen. 

Nieuwe uitdagingen
Ik ga aan de slag als Online Marketeer. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ga zijn voor alle online communicatie. Denk hierbij aan het beheer van de (sub) websites, het opmaken van artikelen/social media post/nieuwsbrieven, bezighouden met SEO/SEA, statistieken beheren etc. De functie bij Triflex sluit goed bij mij aan, omdat er veel uitdaging zit in (online) marketing. Er zijn altijd weer nieuwe kansen en mogelijkheden om op in te spelen en het blijft een uitdaging om innovatief te blijven. Creativiteit en flexibiliteit zijn hierbij belangrijk. Dit zijn dingen waar ik enthousiast van word en daarom sluit de functie goed bij mij aan. 

Eerste indruk
Mijn eerste week bij Triflex is erg leuk. Er is veel informatie op mij afgekomen, maar ik ben er enthousiast van geworden! Ik heb gemerkt dat er gestructureerd wordt gewerkt en dit is iets wat zeker bij mij past. Daarnaast is de indruk van de werksfeer erg goed. Ik heb een warm welkom gekregen en heb met (bijna) elke collega een kennismakingsgesprekje gehad. Dit zorgt ervoor dat ik iedereen iets beter heb leren kennen, ook op persoonlijk vlak.’

Sven van de Wetering
Mijn naam is Sven en ik woon samen met een goede vriend in Deventer. Ik heb Grafische Vormgeving aan het Cibab in Zwolle gestudeerd. Ik ben een echte film- en muziekliefhebber en in de zomervakantie ben ik op de surfplank te vinden. Voordat ik bij Triflex terecht kwam, bracht ik mijn werkdagen door bij een reclamebureau. Daarnaast werkte ik een tijdje als freelance vormgever en scheurde ik tevens als koerier het hele land door. Via een bericht op het platform Instagram, stuitte ik op de openstaande Triflex-vacature. Ik ben graag creatief bezig en daarom sprak de inhoud van de functie mij ontzettend erg aan. Bij Triflex houd ik mij bezig met alle grafische uitingen en het bedenken en creëren van onder andere nieuwe campagnes. 

Eerste indruk
Ik heb vanaf het begin een goede indruk gekregen. Leuke collegas en een gezellige sfeer. Ik hoop dat we binnenkort weer met zijn allen op het kantoor kunnen zitten! Ik kijk er naar uit om lekker creatief bezig te zijn en mooie dingen voor Triflex te mogen bedenken en te ontwerpen. 

Wil je ook bij ons komen werken? Neem dan contact met ons op via vacature@triflex.nl of via het contactformulier.