03.08.2022

Even voorstellen: Dirk-Jan

Wij zijn blij om te kunnen vermelden dat de functie Administratief Medewerker Financieel is vervuld! Gloednieuwe medewerker Dirk-Jan versterkt sinds 1 augustus het Triflex-team. Benieuwd wie hij is, hoe zijn functie eruitziet en wat zijn eerste indruk van Triflex was? Hij stelt zich graag even voor…

1/1

Dirk-Jan van Veen, woont in Zwolle en heeft financiële administratie en dienstverlening gestudeerd. Hij gaat in juni 2023 samenwonen en besteed zijn vrijetijd het liefst aan uit eten gaan, met vrienden afspreken, gamen of hardlopen.

Triflex

Voordat ik bij Triflex terecht kwam was ik verantwoordelijk voor het contractbeheer bij Fudura, een elektriciteitsbedrijf in Zwolle. Ik ben de vacature van Triflex tegen gekomen en het trok mij meteen aan, het leek mij namelijk prettig om bij een kleinschaliger bedrijf te werken. Zo heb je namelijk de werkzaamheden meer in eigen beheer in plaats van afhankelijk te zijn van externe partijen.

Bij Triflex ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie. Hieronder vallen taken zoals de crediteuren- en debiteurenadministratie, het inboeken van inkooprekeningen, het maken van facturen, maandelijkse memoriaalboekingen en de btw-aangiftes. Daarnaast ga ik mijn collega helpen die verantwoordelijk is voor de orders en het logistieke proces rondom onze bestellingen

Ik kijk er vooral naar uit, om weer gezellig met collega’s op kantoor te werken en niet alleen maar vanuit huis te werken. Daarnaast lijkt mij deze functie een leuke uitdaging, omdat het veel afwisselende taken heeft.

Mijn eerste indruk is tot nu zeker goed. Ik heb leuke werkzaamheden, er is een relaxte sfeer en ik ben met een warm welkom ontvangen door andere collega’s.

Wil je ook bij ons komen werken? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures. Extra leuk: leer je toekomstige collega's alvast kennen door hun persoonlijke verhalen te lezen.