15.02.2019

Meer dan 200 architecten bij elkaar | Triflex Symposium 2019

Complexe geometrieën, techniek en esthetiek, beleving en bouwtechnieken, een kleine greep van uitdagingen waar architecten zoal mee te maken hebben tijdens hun werk. Maar wat nou als diverse leveranciers, ten behoeve van deze uitdagingen, de koppen bij elkaar steken, elkaars expertises delen en met een oplossing komen? Dat moet gepresenteerd worden!

Tijdens het Triflex symposium werd er aan meer dan 200 architecten, in een inspirerende omgeving, diverse oplossingen gepresenteerd voor de uitdagingen die zij dagelijks tegenkomen. Deze uitdagingen en de daarvoor passende oplossingen werden gepresenteerd door Triflex en zijn partners ACO, profine en Schöck. De combinatie tussen deze bedrijven maakte het een kennis verrijkend symposium. 

In totaal worden er acht symposiums door heel Duitsland georganiseerd. Afgelopen dinsdag vond de vijfde editie plaats in Dortmund. Het doel van deze bijeenkomsten is het bewustzijn van de betrokken beroepen te vergroten, de interfaces beter te coördineren en mogelijke oplossingen te identificeren. Samen met de partners wil Triflex de architect hierin ondersteunen.

Informatie

Weten wat Triflex voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via +31 38 460 2050 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.