?
27.01.2020

Vakbeurs GEVEL 2020

Het vakevenement GEVEL 2020 staat voor de deur en dit jaar staat ook Triflex voor u klaar tijdens deze inspirerende vakbeurs. Het evenement informeert adviseurs, architecten, opdrachtgevers en bouwers over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de gebouwschil. 

Voor ons zijn gevels meer dan alleen het (voor)aanzicht van een gebouw. De architectuur van een gevel wordt zoal bepaald door de vorm, het toegepaste materiaal en de plaats en vorm van ramen en deuren. Maar ook balkons, die zichtbaar zijn van voren of bovenaf, behoren tot de gevel. Voor o.a. balkons, galerijen als wandeldekken bieden wij diverse duurzame oplossingen ter bescherming van de constructie. 

Daarnaast bieden wij een breed scala aan oplossingen voor o.a. daken, parkeren, wegen en infra. Onze producten dragen bij aan de veiligheid, het comfort en een optimale beleving van de gebruikers. Al meer dan 40 jaar verlengen wij met de vloeibare kunststoffen de levensduur van gebouwen en constructies. De producten zijn in iedere kleur verkrijgbaar en daarmee valt precies de uitstraling of beleving te creëren die u wenst.

Wij verwelkomen u graag van 28 t/m 30 januari bij GEVEL 2020 in Ahoy Rotterdam. U vindt ons bij stand 01.B121. Nog geen tickets? Registreer u dan gratis via de onderstaande aanmeldbutton!      

Aanmelden GEVEL 2020