?
07.01.2019

Markeren voor veiligheid

Markeringen en veiligheid gaan hand in hand. Ze geven de juiste route aan en waarschuwen voor gevaar. Lijnen, symbolen, pijlen, nummeringen: ze dragen allemaal bij aan de juiste plaatsaanduiding.  

triflex markeringen parkeren
Met markeringen zorg je voor een duidelijke routing en een veilige parkeergelegenheid, zo ook bij De Yp.
1/3
markering triflex op de weg brug
De rode paden door heel Nederland zorgen voor een veilige situatie voor fietsers.
2/3
Veiligheidsmarkering triflex
De gele lijn markeert het veilige loopgebied.
3/3

Triflex helpt u signaleren

De producten van Triflex zorgen voor de juiste belijning en aanduiding, In welke situatie dan ook en ik welke kleur dan ook. Vaak is een antislip afwerking gewenst, zoals op de weg en in parkeergarages. Maar bij binnensituaties, bijvoorbeeld in bedrijfshallen, moet de belijning juist glad zijn zodat er geen vuil aan hecht. 

Wegmarkeringen dragen bij aan de veiligheid en uiteraard aan het vinden van de juiste route

Markeren zorgt voor veilig parkeren

Een geheel vlak en geïsoleerd parkeerdek mat passende markeringen, dat was de wens van de architect van De Yp, de nieuwe vestiging van Politie Haaglanden in Den Haag. Het gebruikte Triflex parkeerdeksysteem heeft niet alleen gezorgd voor een naadloze, scheuroverbruggende en waterdichte afwerking met heldere belijning, maar het bood meer. Doordat de producten van Triflex hechten op iedere ondergrond en verwerkt kunnen worden bij een lage buitentemperatuur was de realisatie ondanks de koude wintermaanden zo ge(p)Ypt. 

Extra alert door groene streep

Wegmarkeringen vindt u overal, ze komen voor in vele varianten en diverse kleuren Ze dragen bij aan veiligheid en het vinden van de juiste route. Steeds vaker zijn gekleurde markeringen dan ook te vinden op het wegdek, allen met hun eigen betekenis. Bijvoorbeeld: de brede groene middenstreep geeft aan dat u op een autoweg rijdt en maakt u extra alert tijdens het inhalen. Wegmarkeringen van Triflex hebben een evenwichtige balans tussen dagzichtbaarheid en nachtzichtbaarheid, ze zijn te mengen in iedere gewenste kleur en zijn slijtvast. 

Veiligheid boven alles

Werken op hoogte. Dakdekkers draaien er hun hand niet voor om. Maar Triflex maakt het graag zo veilig mogelijk. Op de daken van een groot aantal wooncomplexen in Amsterdam Zuidoost is er, naast veiligheidsankers, een antislip looppad gecreëerd met Triflex Cryl SC 237. In een niet te missen verkeersgele kleur. Geen overbodige luxe op de hellende en mogelijk gladde PVC dakbedekking.

Informatie

Weten wat Triflex voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via +31 38 460 2050 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.