09.09.2022

Even voorstellen: Lisanne en Jordy

Wij zijn blij om te kunnen vermelden dat de functie Rayon Manager Zuid-West Nederland is vervuld! Gloednieuwe medewerker Jordy van Leeuwen versterkt sinds september het Triflex-team. En hij is niet de enige! Sinds 1 september heeft de marketingafdeling er ook een versterking bij: Lisanne van den Berg is namelijk bij ons begonnen als marketingcommunicatie medewerker.

Benieuwd wie ze zijn, wat hun functie inhoudt en hoe hun eerste indruk bij Triflex was? Ze stellen zich graag even voor…

1/1

Terug van weggeweest: Lisanne

Lisanne begon in februari 2022 haar stage bij Triflex en met succes! Ze heeft haar hbo-diploma commerciële economie behaald en gaat nu aan de slag bij Triflex. Ze is 22 jaar en geboren en getogen in Kampen en woont hier met haar ouders en broertje. In haar vrije vindt ze het leuk om te korfballen, spreekt ze af met vriendinnen, gaat ze graag op reis en houdt ze van Netflixen.

Loopbaan

Afgelopen juli heb ik mijn diploma Commerciële Economie in ontvangst genomen. Naast mijn studie werkte ik op de brood- vlees, en kaasafdeling van de Jumbo. Dit was een bijbaan waar ik het erg naar mijn zin heb gehad, maar nu is het tijd voor mijn eerste ‘echte’ baan bij Triflex!

Triflex

Het laatste half jaar van mijn studie heb ik mijn afstudeerstage bij Triflex gedaan. Ik had het tijdens mijn stage zo naar mijn zin hier, dat ik hier graag wilde blijven werken op de marketingafdeling. 

Wat mij aansprak aan Triflex was de sfeer; Triflex hecht waarde aan hard werken, maar tussendoor is er ook zeker ruimte voor gezelligheid met de collega’s. Daarnaast heb ik tijdens mijn stage veel geleerd over de verschillende producten die Triflex aanbiedt en heb ik kunnen zien hoe de marketingafdeling te werk gaat. Hier werd ik erg enthousiast van. Tijdens mijn afstudeerstage heb ik onderzoek gedaan naar de doelgroep dakdekkers. Hier zijn veel inzichten uit voortgekomen, die ik nu ga omzetten naar concrete acties. Daarnaast zal ik mij gaan bezighouden met de subwebsite XChange Ideas, het schrijven van casestudy’s, het beheren van de producten op de website en het bijhouden van de bestekteksten.

Eerste indruk

Na mijn stage heb ik vakantie gehouden en nu is het weer tijd om aan de slag te gaan. Ik kwam terug in een vertrouwde omgeving en het was gelijk weer alsof ik nooit was weggeweest. We hebben gelijk de eerste ochtend met de marketingafdeling bij elkaar gezeten waarbij ik werd bijgepraat over de lopende projecten. Dit was fijn om mee te beginnen. Ik kijk ernaar uit om mijn bijdrage aan Triflex te kunnen leveren en samen met het marketingteam de naamsbekendheid van Triflex te vergroten. Daarnaast zal ik zeker nog veel nieuwe dingen gaan leren; ik kijk ernaar uit om mezelf verder te ontwikkelen!

Jordy

Jordy komt uit Kapelle, is getrouwd en heeft twee dochters. In zijn vrije tijd is hij op de golfbaan te vinden en doet hij graag leuke dingen met zijn gezin.

Loopbaan

Na een opleiding ICT, heb ik via diverse werkgevers cursussen en trainingen in de sales gedaan en NIMA Sales afgerond. Uiteindelijk heb ik de opleiding hbo Commerciële economie gedaan. Ik heb altijd gewerkt in buitendienstfuncties en ben werkzaam geweest in de automotive branche; bij Carglass, Shell en PSA (inmiddels Stellantis).

Triflex

Ik kwam de vacature van Triflex tegen en heb er daarna in de vakantie nog goed over nagedacht. Het bleef in mijn hoofd zitten en uiteindelijk heb ik besloten om te solliciteren, na een paar leuke gesprekken was ik aangenomen. De uitstraling op de website, waarbij er veel aandacht is voor de medewerkers en uiteraard de functie zelf trokken mij erg aan. In het eerste gesprek was Machiel erg enthousiast en kreeg ik een goed beeld van de organisatie en de werkzaamheden. Al met al reden genoeg om over te stappen. Ik ga aan de slag als Rayonmanager Zuid-West, waarbij ik Triflex op alle relevante locaties zal vertegenwoordigen en verantwoordelijk ben voor de commerciële activiteiten in de regio.

Eerste indruk

Mijn eerste week bij Triflex was nog beter dan ik vooraf had ingeschat. Alles is top geregeld en de collega’s zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Aangezien ik niet uit de branche zelf kom zal ik nog veel moeten leren, en daarbij kan ik alle hulp gebruiken die ik kan krijgen. Dit zal bij Triflex zeker voldoende zijn! 

Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan met het netwerken, klanten, productkennis, het adviseren, de samenwerking met collega’s en uiteindelijk hopelijk de groei van Triflex in mijn regio. 

Wil je ook bij ons komen werken? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures. Extra leuk: leer je toekomstige collega's alvast kennen door hun persoonlijke verhalen te lezen.