02.04.2024

Even voorstellen: Fanny

Vanaf maart heeft het Triflex-Team er versterking bij! De functie Financieel Administratief Medewerkster is namelijk vervuld door Fanny. Ze is goed ontvangen met een welkomstpakket en stelt zich graag even voor. Benieuwd wie ze is, hoe haar functie eruit ziet en wat haar eerste indruk van Triflex was?

Fanny komt uit Peru en woont al 17 jaar in Nederland. Ze heeft Financiële Administratie gestudeerd en in haar vrij tijd vindt ze het leuk om uit eten te gaan, te koken, te lezen en gaat ze graag dansen met haar vriendinnen.

1/1

Triflex

‘Ik ben bijna altijd werkzaam geweest als financieel administratief medewerker in Nederland. Mijn laatste werkgever was een online kledingbedrijf en daarvoor heb ik gewerkt bij een bedrijf dat afvalwagens produceert’, vertelt Fanny.

Ze vervolgt: ‘ik ben bij Triflex gekomen via Indeed en de vacature trok mij aan omdat het mij een leuk, serieus en georganiseerd bedrijf leek. Bovendien geeft deze functie mij de kans om mij verder te ontwikkelen op het gebied van inkoop en logistiek. Mijn hooftaak zal de financiële administratie worden, maar ik ga ook ondersteunen bij de logistiek en inkoop’.

‘Mijn eerste indruk was erg goed, ik kan zien dat het bedrijf goed georganiseerd is en ik word goed ingewerkt. Ik werd warm ontvangen en de werksfeer voelt nu al erg fijn. Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring en kennis toe te passen bij Triflex en ik heb zin om mij verder te ontwikkelen op andere gebieden binnen het bedrijf’, sluit Fanny af.

Wil je ook bij ons komen werken of stage lopen? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures. Extra leuk: leer je toekomstige collega's alvast kennen door hun persoonlijke verhalen te lezen.