07.06.2022

Upgrade ijsbaan Almere

De gemeente Almere heeft er weer een mooi stukje openbare ruimte bij!

De opvallende ijsbaan, welke ook dient als een pierenbadje in de zomer is namelijk gerenoveerd en heeft een esthetische uitstraling gekregen. De huidige ijsbaan leed aan lekkages en er waren scheuren in de ondergrond. De wens vanuit de gemeente was dan ook om met een waterdicht, scheuroverbruggend en esthetische oplossing te komen.

IJsbaan Almere
Esthetische uitstraling ijsbaan Almere
1/4
IJsbaan Almere
2/4
IJsbaan Almere
3/4
Proces IJsbaal Almere
Het proces ijsbaan Almere
4/4

Het proces

Erkende Triflex applicateur Tissink Specalistische Afdichtingen BV (TSA) ging hier mee aan de slag. Eerst moest de oude afwerking verwijderd worden, daarom heeft De Servicegroep de oude afwerking verwijderd door middel van schaven, stralen, en waar het nodig was hebben ze geschuurd.

Na het verwijderen van de oude afwerking heeft TSA de randen ingewerkt met Triflex ProDetail en op het oppervlak is er een ProMesh wapening aangebracht, welke is ingesloten in twee lagen Primer 276. Er is gekozen voor de ProMesh wapening, om de koude geleiding zo optimaal mogelijk te maken als de ijsbaan bevroren wordt. Daarnaast is dit systeem eenvoudig in applicatie. Hier bovenop is het ProFloor systeem aangebracht en om een mooie esthetische uitstraling te creëren is er voor een blauwe Finish 205 gekozen.

Resultaat

Door de blauwe uitstraling heeft Almere er weer een mooie stukje openbare ruimte erbij. De ijsbaan, welke 2 functies heeft, is niet alleen esthetisch verbeterd, maar is nu ook weer langdurig beschermd. De inwoners van Almere kunnen er dus weer volop van genieten, zowel in de zomer als in de winter.

Kortom; een mooi resultaat met een tevreden opdrachtgever!

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, het contactformulier of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN