06.07.2021

Veilige infrastructuur op industrieterreinen

Industriële terreinen lijden vaak onder zware belasting van voertuigen, de werkzaamheden en de aantasting door vloeistoffen en eventuele chemicaliën. Om de veiligheid te optimaliseren en te waarborgen kunnen Triflex’ hoogwaardige producten het terrein volledig repareren, beschermen en markeren. Dat alles ook nog eens duurzaam en vloeistofdicht. 

1/3
2/3
3/3

Op industrieterreinen kan de veiligheid ook worden verhoogd door duidelijke markeringen en lijnen aan te brengen. De markeringsproducten van Triflex helpen het terrein te voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen. Ook is het mogelijk om bepaalde vlakken te belijnen of pictogrammen aan te brengen. Aan de hand van de eisen en wensen met betrekking tot de stroefheid, de mate van belasting en kleur wordt het juiste product gekozen.

Oppervlaktes repareren met mortels 
Om bijvoorbeeld schade schade aan asfalt- of betonlagen te herstellen, heeft Triflex reparatiemortels ontwikkeld die snel en eenvoudig kunnen worden aangebracht. De mortels zijn zeer slijtvast en hechten uitstekend op de meest voorkomende ondergronden. Tevens hebben de mortels een blijvende flexibiliteit en kunnen bepaalde ondergronden tot op zekere hoogte opgevangen worden. 

Triflex’ snelhardend mortel is bijzonder geschikt voor het opvullen van boorkernen of de reparatie van gaten en kuilen in het asfalt. Door de snelle uitharding kan overlast voor het verkeer worden beperkt. Het product is bestendig tegen alkalische stoffen en is oppervlakte nivellerend. Naast het repareren van asfalt wordt het materiaal ook toegepast voor het verlijmen van bermblokken aan de onderliggende polyethyleen mat.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN