13.07.2021

XChange Ideas is live!

Na hard werken is de website dan eindelijk live: xchangeideas.nl. Als vervolg op het eerder uitgebrachte XChange Magazine is het idee ontstaan om een inspiratie en informatie platform te ontwikkelen voor architecten. En zo geschiedde!

XChange Ideas is een onderdeel van Triflex BV. Met de website willen wij antwoord geven op de uiteenlopende vraagstukken, waar bouwprofessionals naar op zoek zijn. Op xchangeideas.nl zijn diverse vraagstukken gebundeld met als doel de verbeeldingskracht en het ontwerpproces te stimuleren van ontwerpprofessionals in de architectuur.

Door de vele toepassingen van Triflex kan er ontwerpvrijheid ontstaan. XChange Ideas neemt de architect mee door verschillende thema’s, projecten, inspiratie, casestudy’s en toepassingen om zo inspiratie te bieden voor diverse projecten. Op deze website staan antwoorden op diverse soorten vraagstukken voor balkons en galerijen, daken, parkeergarages en hoe deze zowel technisch als esthetisch kunnen worden voorzien van een juiste waterafdichting en uitstraling!

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN

Gerelateerd nieuws