11.03.2022

Even voorstellen: Luuc & Marcel

De openstaande functies voor Rayonmanager Limburg en Technisch Adviseur zijn vervuld!

Gloednieuwe medewerkers Luuc en Marcel versterken sinds een aantal weken het Triflex-team. Benieuwd wie ze zijn, wat hun functie inhoudt en hoe hun eerste indruk bij Triflex was? Ze stellen zich graag even voor…

1/1

Luuc
Ik ben Luuc Velderman, 31 jaar oud en woon in Raalte. In mijn vrije tijd ga ik graag motorrijden, klussen en het terras op. Ik heb MTS-bouwkunde en HBO industrieel productontwerp gestudeerd en ben hiervoor werkzaam geweest als werkvoorbereider, tekenaar en calculator. In de afgelopen jaren heb ik ontdekt dat ik niet gelukkig word van een functie waarbij ik grotendeels achter een bureau zit en daarom heb ik voor een afwisselende en uitdagende functie bij Triflex gekozen.

Triflex
Ik zag de vacature voor Technisch Adviseur voorbijkomen en ik was meteen enthousiast. De professionele uitstraling op de website en het warme gevoel dat ik kreeg bij het lezen van de persoonlijke ervaringen van de nieuwe werknemers spraken mij aan.

Ik ga dus aan de slag als Technisch Adviseur. Dit houdt onder andere in; het technisch ondersteunen van de verkopers, technische beoordelingen, uitvoeren van testen, metingen, kwaliteitsbewaking en project opnames. In de toekomst ga ik ook bezig met het verzorgen van opleidingen en cursussen.

Eerste indruk
Ik heb een goede eerste indruk gekregen met veel informatie. Verder heb ik een warm welkom van de organisatie en collega’s gekregen, waarin ik een leuke, prettige werksfeer heb ervaren. Werken bij Triflex zie ik als een grote uitdaging, vanwege de combinatie van hoogwaardige producten, uitgebreide specialistische kennis en de nauwe samenwerkingen binnen het team. Ook spreekt het streven en ontwikkelen van de best mogelijke oplossing per situatie mij aan.

Marcel
Ik ben Marcel Spierts, 38 jaar oud en woon in Maastricht. Ik heb Hotel Management gestudeerd en hou van lekker (bourgondisch) eten, verder ga in de winter graag skiën en in de zomer ben ik veel te vinden op het water. Hiervoor heb ik als Sales Manager bij het Mediahuis in Limburg gewerkt.

Triflex
Wat mij aansprak was in eerste instantie uiteraard het gebied Limburg. Na nadere bestudering sprak het mij aan hoe de medewerkers over het bedrijf spraken op de website. Bij mij ontbrak echter de technische kennis, maar ik besloot gewoon te solliciteren en te kijken of wij iets voor elkaar konden betekenen. Ik wilde iets totaal anders in een andere branche waarbij ik het contact met mensen/relaties heel belangrijk vond. De ontvangst en de gesprekken die ik gevoerd heb, hebben mij steeds enthousiaster gemaakt en dit gevoel werd bij ieder contact weer bevestigd. Ook de verhalen van collega’s die net gestart waren bij Triflex kwamen overeen met mijn eerste indrukken.

In het begin zal ik vooral bezig zijn met kennis opdoen. Vanuit daar zal ik verantwoordelijk worden voor de commerciële activiteiten in de regio Limburg. Hierbij zal ik naast het beheren van bestaande relaties ook op zoek gaan naar nieuwe relaties (in het meest zuidelijke deel van Nederland).

Eerste indruk
De eerste dag was een dag met heel veel indrukken en informatie. Het was even wennen, omdat het een compleet nieuwe branche is, maar het enthousiasme om voor dit mooie bedrijf te mogen werken groeit met de dag. Ik voelde mij dan ook gelijk zeer welkom. 
Ook heb ik al een dagje meegedraaid met de Triflex Academy, waarbij ik kennis heb gemaakt met de producten van Triflex en er zelf mee gewerkt heb.

Het was voor mij een zeer interessante opleiding, waarbij ik veel geleerd heb en een beter beeld ervan heb gekregen. Ik wil zoveel mogelijk kennis opdoen en zo veel mogelijk collega’s spreken. Ik kijk vooral uit om samen met iedereen te werken/bouwen aan een mooie toekomst voor Triflex.

Wil je ook bij ons komen werken? Neem dan contact met ons op via vacature@triflex.nl of via het contactformulier.