?
07.10.2021

Zwolle uitgeroepen tot beste fietsstad ter wereld

Zwolle

Zwolle is uitgeroepen tot beste fietsstad ter wereld (Bron: People for Bikes). Als bedrijf zijn wij trots op deze uitkomst, zeker omdat ons kantoor daar is gevestigd. De stad scoort gemiddeld het hoogst op diverse onderdelen. Te denken aan bereikbaarheid van woonwijken, werkplekken, winkels en scholen. Ook op het gebied van fietsbereidheid scoorde de plaats hoog.

Met het toenemende verkeer in Zwolle en andere steden wordt veiligheid een steeds belangrijker item. Om deze veiligheid te waarborgen draagt Triflex daarom graag een steentje bij aan het optimaliseren van fietspaden. Om de fietser zo veilig mogelijk van A naar B te begeleiden en de aandacht van de automobilist te trekken, biedt Triflex een breed scala aan hoogwaardige oplossingen. Te denken aan duurzame oppervlaktecoatingen met de juiste stroefheid. Ook speciaal voor fietssnelwegen biedt Triflex diverse duurzame markeringsproducten.

Wilt u meer weten over onze producten voor fietspaden en fietssnelwegen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of neem contact op via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN