Oppervlaktecoating voor fietspaden

Met het toenemende verkeer wordt veiligheid op de weg steeds belangrijker. Werken met kleuren kan hier een goede oplossing zijn. Steeds vaker krijgt een weggedeelte een kleur om de aandacht van een automobilist te trekken. Dit kan bijvoorbeeld door een fietspadcoating aan te brengen. Bij deze vorm van oppervlaktecoating draait het allemaal om duurzaamheid en stroefheid.

Wilt u een veilige en duidelijke verkeersomgeving creëren? Triflex biedt verschillende oplossingen voor coatings voor fietspaden, kruisingsoppervlakken of grotere plateaus. 

weg en fietspad

Preco Cryl Reibeplastik 2K

Preco Cryl Reibeplastik 2K is een handmatig aan te brengen, duurzame oppervlaktecoating en heeft een goede stroefheid. Het product is geschikt als coating op fietspaden en kruisingsoppervlakken in situaties waarbij de coating zwaar wordt belast en derhalve een hoge slijtvastheid vereist is.

markering triflex op de weg

Preco Cryl Kaltplastik SP 3K

Preco Cryl Kaltplastik SP 3K is een duurzame oppervlaktecoating die machinaal verspoten wordt. De coating is bijzonder geschikt voor fietssuggestiestroken, grotere plateaus of kruisingsvlakken. Door de machinale verwerking kunnen projecten sneller worden voltooid, waardoor de (verkeers)overlast beperkt blijft. Verder is het materiaal geschikt voor toepassing op kasseien en klinkers.

Wilt u meer weten over onze producten voor fietspaden? 

Bel ons gerust op +31 38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl.

Productinformatie
Brochure
Productinformatie