?

Triflex en duurzaamheid

Het is belangrijk om gebruik te maken van duurzame materialen en oplossingen die rekening houden met het milieu en de gezondheid van bewoners en gebruikers van gebouwen en constructies. Als er duurzaam gebouwd of verbouwd wordt, dan wordt er rekening gehouden met de effecten hiervan op het milieu. Dit geldt zowel voor het ontwerpen van een gebouw of bouwwerk als voor het bouwen, verbouwen, renoveren of slopen ervan.

Verduurzamen met houtbouw

Bouwen met hout is de oudste bouwmethode ter wereld en tot op heden nog steeds zeer innovatief. De komende jaren zal deze manier van bouwen ook in Nederland niet meer weg te denken zijn en bij steeds meer vastgoedontwikkelingen centraal gaan staan. Hout draagt bij aan het toekomstbestendig en energiezuinig maken van gebouwen en constructies én werkt mee aan een gezond leefklimaat. Naast duurzaamheid geeft hout een sfeervolle, warme en natuurlijke uitstraling.

Lees meer

Verduurzamen met energetische renovatie

Energetisch renoveren draagt bij aan een goed woon- en leefklimaat. Dit wordt mogelijk gemaakt door het opwekken van energie met zonnepanelen en het isoleren van o.a. gevels, daken, vloeren en warmtepompen. Uitkragende en doorgestorte betonnen vloeren kunnen aan de bovenzijde met Triflex geïsoleerd worden. Dit zorgt ervoor dat er geen temperatuurlek ontstaat, ten opzichte van de andere aanvullende geïsoleerde onderdelen. Bovendien kunnen wij gebruiksdaken, zoals een parkeerdak of daktuin, vervangen voor een nieuw hoogwaardig en mechanisch belastbaar systeem. Met ons concept waarbij isoleren mogelijk wordt gemaakt, kan er ook nog eens ruimschoots worden voldaan aan de gestelde energie-eisen, afhankelijk van de toegepaste isolatie en haar dikte. Wij adviseren architecten en opdrachtgevers door mee te denken in het ontwerpproces van energetische maatregelen, waarmee wij vloeren kunnen isoleren en/of koudebruggen kunnen onderbreken

Duurzaam ondernemen

Bij duurzaam ondernemen is het belangrijk de balans te vinden tussen drie aspecten: people, planet en profit. Het creëren van waarde op sociaal, ecologisch en economisch gebied is van uiterst belang binnen het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo). Bij Triflex zien wij onszelf als onderdeel van de samenleving en dragen verantwoordelijkheid voor onze acties binnen de organisatie. Wij streven naar constante verbetering van gezondheid, milieubescherming en bedrijfsveiligheid en zien duurzaamheid als onze plicht naar de generaties van vandaag en morgen.

De vloeibare kunststoffen van Triflex bieden duurzame oplossingen voor diverse segmenten.Te denken aan het beschermen van beton, entrees, goten, daken, kolommen en doorvoeren, oppervlaktes van stroefheid voorzien, nieuw op oud, constructieve veiligheid en energetisch verduurzamen met ophoog/isolatie systemen. De oplossingen zijn duurzaam, veilig en op bieden eindeloze kleuropties. Meer weten of benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 450 20 50, info@triflex.nl of via het contactformulier. 

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN