Technische details - Triflex Towersafe (kleuren) finish

Triflex Towersafe: waterdichtingssysteem voor torens en funderingen

Triflex Towersafe is een waterdichtingssysteem speciaal ontwikkeld voor windturbines. Een flexibele speciale vliesversterking zorgt voor blijvend elastische systeemeigenschappen. Door de vloeibare vorm kunnen opstanden, plooien en zelfs complexe details, zoals boutkooifunderingen, naadloos en zonder voegen waterdicht worden gemaakt. Met Triflex Towersafe wordt een hoogwaardige technische oplossing bereikt.

Triflex Towersafe kleuren finish kan plaatselijk worden gebruikt als extra beschermingslaag of voor esthetische doeleinden.

Productinformatie

Systeemopbouw

1/1

Technische details

1

Primers

Triflex Metal Primer

Triflex Metal Primer wordt gebruikt als primer op metalen en roestige ondergronden.

Verbruik
Circa 0,08 – 0,10 l/m² afhankelijk van de applicatiemethode.
Productinformatie
File

Triflex Towersafe Primer

Triflex Towersafe Primer wordt gebruikt als primer op beton of andere minerale ondergronden. Triflex Towersafe Primer wordt gekenmerkt door zijn hoge verwerkingssnelheid, betrouwbaarheid en hoge trekhechtsterkte op beton.

Verbruik
Minimaal 0,40 kg/m² op een vlakke en gladde ondergrond.
Productinformatie
2

Towersafe: Waterdichting

Triflex Speciaalvlies

Triflex Speciaalvlies wordt toegepast als wapening in de verschillende Triflex afdichtingsystemen op basis van PMMA en PUR, voor zowel detailaansluitingen, als voor volledige oppervlakken.

Productinformatie
File

Triflex Towersafe

Triflex Towersafe is een volledig gewapende afdichting over het gehele oppervlak voor langdurige bescherming van windturbines en de funderingen hiervan.

Verbruik
Circa 4,00 kg/m² op een gladde en vlakke ondergrond.
Productinformatie
3

Towersafe finish

Triflex Towersafe Finish

Triflex Towersafe Finish wordt gebruikt als gepigmenteerde finish op Triflex Towersafe afdichtingen ter verhoging van de chemische en mechanische bescherming. Triflex Towersafe Finish wordt gekenmerkt door zijn elasticiteit en slijtvastheid.

Verbruik
Circa 0,70 kg/m² op een gladde en vlakke ondergrond.
Productinformatie

Finish kleuren

Triflex Towersafe finish is verkrijgbaar in 7 optionele afwerkingskleuren, waardoor het systeem kan worden afgestemd op esthetische en projectbehoeften. Speciale kleuren kunnen op bestelling worden geproduceerd. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan hier contact op.