Waterdicht maken met Triflex Towersafe

Triflex Towersafe

Triflex Towersafe is niet alleen een uitstekende waterdichtingsoplossing voor torens en funderingen van windturbines, maar is ook een goede keuze voor rotorbladen, gondels en transformatorgebouwen. De weerbestendige waterdichtingsoplossing is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en met een optionele antislipafwerking. De wortel- en wortelstok-resistente Triflex Towersafe is ook geschikt voor gebruik bij aarde bedekte gebieden.

Voordelen

  • Kostenbesparing: waterdichtingswerkzaamheden kunnen in minder dan een dag worden uitgevoerd, wat resulteert in kortere uitvaltijden. Daarnaast is de verwachte levensduur van dit waterdichtingssysteem 25 jaar.
  • Universele toepassing: een bijzonder sterk punt van Triflex Towersafe is dat het universeel inzetbaar is voor de gehele windturbine. Van het afdichten van torens en funderingen tot het afdichten van rotorbladen en gondels tot transformatorgebouwen. 

Varianten

Triflex Towersafe is een blijvend elastische afdichting met flexibele speciale vliesversterking voor windturbines. Dankzij de vloeibare vorm kunnen zelfs de complexe details waterdicht worden gemaakt, zonder naden of voegen.

Technische details - Triflex Towersafe

Triflex Towersafe is een waterdichtingssysteem speciaal ontwikkeld voor windturbines. Een flexibele speciale vliesversterking zorgt voor blijvend elastische systeemeigenschappen. Door de vloeibare vorm kunnen opstanden, plooien en zelfs complexe details, zoals boutkooifunderingen, naadloos en zonder voegen waterdicht worden gemaakt. Met Triflex Towersafe wordt een hoogwaardige technische oplossing bereikt.
Bekijk de technische details

Technische details - Triflex Towersafe (kleuren) finish

Triflex Towersafe kleuren finish kan plaatselijk worden gebruikt als extra beschermingslaag of voor esthetische doeleinden.
Bekijk de technische details

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, het contactformulier of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

Vrijblijvend contact opnemen

Relevante documenten

Productinformatie
File
Productinformatie
Productinformatie