18.03.2019

Projecteer uw toekomstige vloer | Triflex Vision

De mogelijkheden in kleuren en afwerkingen voor uw balkon-, terras- of galerijvloer zijn eindeloos. Lastig om een keuze te maken? Triflex heeft daarvoor een handig hulpmiddel: de Triflex Vision app.

Triflex Vision App

Door middel van augmented reality projecteert u heel eenvoudig een vloer in diverse patronen, kleuren en instrooiingen op uw eigen vloer. Zo ziet u direct hoe uw balkon of terras eruit ziet na renovatie.


Zo werkt het

Het werkt erg eenvoudig. Het enige wat u nodig heeft is uw tablet (iOS of Android), de Triflex Vision-app en een 'Triflex Vision Dia' (bij voorkeur op A3 formaat). 

  1. Download de gratis Triflex Vision-app op uw tablet. De iOS versie vindt u hier en de Android versie hier.
  2. De template download u hier, print het uit en plaats deze op de te renoveren vloer.
  3. Richt de camera van uw tablet op de template. Deze detecteert de template en stelt u in staat om de verschillende kleuren en design opties rechtstreeks te projecteren op het gebied dat u wilt renoveren.

Ontzettend veel mogelijkheden

U heeft de mogelijkheid om ruim 100 verschillende varianten te bekijken, vanuit verschillende hoeken en perspectieven. En omdat beslissingen zelden direct zijn gemaakt, slaat de app uw favoriete ontwerpen op als foto. Handig om te delen!

Informatie

Meer weten over de Triflex Vision-app of benieuwd wat Triflex voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via +31 38 460 2050 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.