09.03.2021

Triflex eenvoudig aanbrengen met kwalitatieve tools

De Triflex-systemen worden aangebracht en verwerkt middels een vakkundige methode. Daarom is het belangrijk dat er gekozen wordt voor een kwalitatieve uitrusting, waarmee je deze systemen eenvoudig kunt aanbrengen. Triflex biedt de juiste gereedschappen die bijdragen aan het leveren van maatwerk op ieder oppervlak.

1/3
2/3
3/3

Om te voorkomen dat er verkeerde verhoudingen worden gemaakt met de hoeveelheid katalysator en hars, biedt Triflex handige kat-lepeltjes en mengemmers met maatvoering. Op deze manier kan er veel tijd gewonnen worden en is de kans klein dat er onjuiste doseringen worden gemaakt. Daarnaast biedt Triflex eenvoudige binnen- en buitendoeken en doorvoeringen. Hiermee wordt het gemakkelijker om bijvoorbeeld een dakdetail waterdicht te maken. Het standaard vlies dient op maat geknipt en ingewerkt te worden. De krachten worden optimaal doorgezet en er is aanzienlijk minder kans op lekkage in cruciale zones.  
 
Ook normaal- en SK-vliezen zijn in diverse maatvoeringen verkrijgbaar. Deze vliezen zijn zeer flexibel, hebben geen kans op wegwaaien en zijn makkelijk aan te brengen. Triflex biedt verschillende primers voor een breed scala aan ondergronden. Te denken aan hout, kunststof, beton en metaal. De Triflex Metalprimer leveren wij in handige spuitbussen. 

Ondergrond reinigen met Triflex MC
Een goede ondergrond voorbehandeling is cruciaal voor de hechting. Het is zeer belangrijk om deze eerst grondig te schrobben en te schuren. Hiervoor leveren wij diverse schuurschijven en reinigingsmiddelen, waaronder de Triflex Reiniger. Daarnaast bieden wij Triflex MC voor het schoonmaken van vloeroppervlaktes. Dit krachtige reinigingsmiddel is speciaal ontwikkeld voor periodiek onderhoud van Triflex vloeren en daarom, bij de juiste dosering, veilig in gebruik. Voor het aanbrengen van de harsen leveren wij kwasten en rollers, aangevuld met handig gereedschap en tape.

Benieuwd naar de mogelijkheden  of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN