?
02.10.2019

Oplossingen voor het gehele hotel

Van het wegzetten van de auto in de parkeergelegenheid tot een mooi en gebruiksvriendelijk balkon in de hotelkamer, voor een hotel is een positieve ervaring van de gasten van essentieel belang.

Triflex, ophoging appartementencomplex Zeegat
1/6
aangename buitenruimte door triflex
2/6
Thumbnail
3/6
zorg parkeren triflex
4/6
groendak door Triflex
5/6
Thumbnail
6/6

Voor de hotelgasten en het personeel zullen onze oplossingen wellicht niet gelijk zichtbaar zijn, maar ze dragen zonder twijfel bij aan de sfeers, veiligheid en belevenis van de mensen. Een schone en heldere parkeergarage, veilige antislip looppaden, een mooi en gebruiksvriendelijk balkon en alle details vloeistofdicht afgewerkt. Het zijn allemaal voorbeelden van de manier waarop onze systemen bij kunnen dragen aan een positieve ervaring van uw gasten.

Voor zowel nieuwbouw, renovatie als reparatie is een duurzame afdichting en oppervlaktebehandeling noodzakelijk. Een onjuiste behandeling kan leiden tot het binnendringen van water of condensatie, waardoor de structuur van het gebouw beschadigt. Triflex biedt systemen voor het beschermen en waterdicht maken van oppervlaktes, die de duurzaamheid, veiligheid, comfort en esthetische waarde van uw faciliteiten vergroten.

Voordelen van een Triflex oplossing

Hoteleigenaren kunnen zich simpelweg niet veroorloven kamers en faciliteiten te sluiten. Elke dag dat ze gesloten zijn, gaat omzet verloren. Bovendien is het belangrijk dat gasten zo min mogelijk hinder ondervinden van nodige werkzaamheden. Doordat onze producten vloeibaar en koud worden aangebracht, is de applicatie snel en veilig. Tevens kunnen onze systemen, in tegenstelling tot veel traditionele oplossingen, het hele jaar door worden verwerkt. Hierdoor kunnen nieuwe gebouwen sneller worden geopend en gebouwen die gerenoveerd moeten worden kunnen openblijven tijdens de werkzaamheden. Meer voordelen:

  • Naadloze afdichting door vloeibare samenstelling
  • Hecht op praktisch iedere ondergrond en kan zelfs over een bestaande oplossing worden aangebracht
  • Koud verwerkbaar, waardoor uitstekende preventie tegen brandgevaar
  • Verwerkbaar vanaf -5C
  • Uithardingsproces ongeveer 45 minuten
  • Beloopbaar na 60 minuten.
  • Regendicht na slechts 30 minuten, ongeacht de tijd van het jaar en zelfs bij lage temperaturen
  • Uiterst bestendig tegen weersinvloeden en chemicaliën uit lucht en water
  • Beschikbaar in een ruim scala aan kleuren 

Informatie

Benieuwd wat wij voor uw hotel kunnen betekenen of heeft u een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

Gerelateerde projecten