24.08.2021

Duurzame oplossingen voor hoogbouw

In Nederland worden er steeds meer hoogbouwprojecten gerealiseerd. Hoogbouw biedt steden een kans om zichzelf op de kaart te zetten, de lokale economie te stimuleren en breidt de markt uit met gewilde woon- en werkmilieus. Triflex draagt graag een steentje bij aan het optimaliseren van hoge gebouwen. Wij zetten een aantal hoogwaardige oplossingen voor u op een rijtje.  
 

1/1

Parkeergelegenheden
Een goede afdichting en bescherming van de ondergrond is een vanzelfsprekendheid? Met de systemen van Triflex worden onder andere lekkages in parkeergarages van hoge gebouwen voorkomen doordat details en grote oppervakken naadloos en waterdicht worden afgewerkt. Een perfect afgedichte parkeervoorziening dat ook nog eens beschermd wordt tegen weersinvloeden, vuil, brandstoffen en slijtage.

Balkons, galerijen en terrassen
Voor hoge gebouwen met balkons, galerijen of terrassen biedt Triflex een aantal systemen waarmee de constructie duurzaam beschermd wordt tegen weersinvloeden en de decoratieve presentatie naar een hoger niveau getild wordt. 
 
Daken en dakdetails
Een hoog gebouw met complexe constructies en gedetailleerde eisen? De daksystemen van Triflex geven elk oppervlak en ieder dakdetail een ondoordringbare afdichting. Hoeken, opstanden en andere kritische details worden naadloos en ondoordringbaar afgedicht. Waterdichte detailleringen kunnen zeer gemakkelijk aangebracht worden doordat Triflex’ systemen en producten vloeibaar kunnen worden aangebracht. 
 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN