11.09.2018

Weg met belemmerende drempels | Triflex BIS-systeem

Om ouderen en mensen met beperkingen zo lang mogelijk thuis te laten wonen, is geschikte woonruimte nodig. Daar zijn gelukkig veel oplossingen voor. Technische innovaties helpen de bewoner bijvoorbeeld in het huishouden, of brengen hem eenvoudig in contact met hulpverleners. Maar toegankelijkheid en comfort begint al bij de deur naar de woning.

balkon galerij triflex
1/3
BIS Systeem
2/3
Thumbnail
3/3

Entree!

Een kleine drempel vormt al snel een groot obstakel voor mensen die slecht ter been zijn. Triflex heeft daar een slimme oplossing voor door de complete galerij op te hogen met een isolerende laag en vervolgens te voorzien van een duurzame afdichting. Op deze manier neem je ineens de drempels voor alle aanliggende woningen weg. Met het Triflex BIS-systeem is het voor veel ouderen en mensen met een beperking mogelijk om langer zelfstandig in hun woning te blijven wonen.

Triflex BIS-systeem

Het systeem zorgt ervoor dat alle details waterdicht en naadloos worden afgedicht. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen. Zo is Triflex BIS licht in gewicht (circa 30 kg), brandvertragend, mechanisch belastbaar en het kan in combinatie met andere systemen voorzien worden in diverse kleuren. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het Triflex BIS-systeem en de voordelen die het u wellicht kan bieden? Neem dan contact met ons op via +31 38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. Ook voor andere vragen of vrijblijvend advies kunt u contact met ons opnemen.