Wegenverf als oplossing voor de weg | Triflex

Bent u op zoek naar wegenverf voor het aanbrengen van markeringen op wegdek of asfalt? Dan bent u bij Triflex bij het juiste adres. De wegenverf kan aangebracht worden in de door u gewenste vormen, belijning en kleuren. De wegenverf kan toegepast worden op parkeervakbelijning, trottoirbanden, vlakvulling, fiets-, loop- en zebrapaden. Het is geschikt voor situaties waarbij er weinig verkeersbelasting wordt verwacht of bij situaties waarbij de markering tijdelijk is. 

triflex markering fiets

Voor figuraties en belijning

Met het toenemende verkeer wordt veiligheid op de weg steeds belangrijker. Werken met figuraties en belijning kan hier een goede oplossing zijn, om zo de aandacht van verkeersdeelnemers te trekken. Wegenverf zorgt ervoor dat het een duidelijke en veilige situatie voordat, zodat iedereen veilig de weg op kan. 

Voor figuraties en belijningen hebben we een goede oplossing: de Triflex Preco Line 300. Preco Line 300 is een markeringsverf voor figuraties en belijning. De verf kan zowel handmatig als machinaal worden verwerkt en is geschikt voor airless- en luchtvernevelingssystemen. 

triflex markering geel

Uitstekende dekking

Preco Line 300 is een zeer goede wegenverf op accrylaatbasis. Het materiaal heeft een uitstekende dekkingskracht en is airless verspuitbaar. Het product is toepasbaar voor parkeervakbelijning, trottoirbanden, vlakvulling, etc.

Goed alternatief voor verneveling

Markeringsverven zijn minder geschikt voor toepassing op locaties met veel en wringend verkeer. Vanwege de airless verspuitbaarheid is Preco Line 300 zeer goed toepasbaar op betonbanden of andere locaties waar verneveling niet gewenst is.

Wilt u weten wanneer wegenverf voldoet en wanneer niet? 

Bel ons gerust op +31 38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl.

Brochure