25.11.2021

Triflex op dakenvakbeurs 'Daken & Zaken'

Op 11 november 2021 vond in Evenementenhal Gorinchem de allereerste editie van de dakenvakbeurs ‘Daken & Zaken’ plaats. Vanzelfsprekend was Triflex hier ook aanwezig. Het was een zeer geslaagde dag! Graag bedanken wij de bezoekers voor hun komst en interesse in onze duurzame oplossingen voor daken en dakdetails. Benieuwd naar een korte sfeerimpressie? U ziet het in de onderstaande video. 

Triflex’ daken en dakdetails
Cruciale factoren voor een dak zijn de aansluitingen, hoeken, doorvoeren en andere, vaak complexe detailleringen. Alle daken moeten namelijk bestand zijn tegen invloeden van buitenaf zoals het weer, de wind, vallende takken en chemicaliën. Dit geldt niet alleen voor ‘normale daken’, maar uiteraard ook voor milieubewuste en groendaken. Triflex’ daksystemen geven elk oppervlak en ieder dakdetail een ondoordringbare afdichting. De volkomen naadloze en waterdichte producten hechten perfect op alle mogelijke ondergronden en dakdetails. Triflex beweegt flexibel met de ondergrond mee en heeft daardoor een scheuroverbruggende werking. Een wapeningsvlies zorgt voor optimale sterkte. Een dak met Triflex is om deze redenen optimaal bestand is tegen veelvoorkomende chemicaliën, hydrolyse en zelfs wortelgroei op groendaken.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN

Gerelateerd nieuws