?
02.07.2020

Triflex aanwezig op eerste virtuele vakbeurs van Aqua Nederland

Op donderdag 2 juli gaat de eerste virtuele vakbeurs van Aqua Nederland van start! Een veilig alternatief voor de vakbeurs die afgelopen maart gepland stond. Het programma bestaat uit meer dan 300 exposanten en 25 sprekers. Ook Triflex zal hierbij aanwezig zijn. Tijdens dit online evenement is er genoeg ruimte om te netwerken en wordt er ontzettend veel kennis gedeeld over specialismen in de waterketen. 

1/1

Wat kan Triflex voor u betekenen? 
Triflex' producten dragen bij aan de veiligheid, het comfort en een optimale beleving van de gebruikers. Zo ook als het gaat om grond- en waterbouw. Regen, wind en warmte: mechanische, thermische en chemische belastingen opgelegd door het milieu testen alle waterdichtheid. Met de afdichtingssystemen van Triflex worden o.a gemalen, waterzuiveringen, bruggen, wandeldekken, sluizen en wegen voorzien van volledige antislip, naadloze en waterdichte afwerkingen. Triflex producten zijn hoogwaardig, duurzaam en garanderen jarenlange bescherming.

Wilt u ook aanwezig zijn bij de Online Aqua Nederland vakbeurs? Meld u dan gratis aan via onderstaande button. Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via +(0)38 460 20 50 of mailen naar info@triflex.nl.

Bemachtig hier uw gratis ticket