02.06.2020

Waterdichte afwerking voor parkeerdek Zeist

Het bestaande parkeerdek bij appartementencomplex Laan van Vollenhove was al jaren in zeer slechte staat. Er ontstond overlast door lekkages naar de ondergelegen parkeervloer, wat resulteerde in betonschade aan de onderzijde van de constructie van het dek. SealteQ ging nauwkeurig aan de slag met de duurzame producten van Triflex.

1/5
2/5
3/5
4/5
Laan van Volenhove Zeist
5/5

Een hoogwaardig en esthetisch antislipsysteem welke langdurige waterdichtheid kan garanderen, dat was de wens van de opdrachtgever. In het najaar van 2019 is het bestaande gietasfalt gesloopt en de nieuwe druklaag gestort. Tevens werd de betonschade aan de onderzijde van het parkeerdek zorgvuldig gesaneerd. Het dek is aan de bovenzijde voorzien van een volledig gewapend en scheuroverbruggende afwerking.

In dit systeem wordt een waterdicht membraan gecombineerd met een slijtlaag. Hierbij wordt de werking vanuit de ondergrond opgevangen door het membraan en wordt het optreden van inwatering onmogelijk gemaakt. De slijtlaag is weer voor jaren bestand tegen externe invloeden en door het aanbrengen van een finish is het dek voorzien van de gewenste kleur. Gevolg: een volledig beschermd en esthetisch parkeerdek en een uiterst tevreden opdrachtgever.

Informatie

Meer weten over dit project of benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)38 460 2050 of via het contactformulier. We helpen u graag verder.

Vrijblijvend contact opnemen