25.06.2019

Vliegensvlugge asfaltreparatie | TT Circuit Assen

Van TT Assen tot Trackdays, op het TT Circuit Assen valt er bijna elke week wel een motor- of autorace te beleven. Door de vele activiteiten op het circuit heeft het asfalt het zwaar te verduren. Beschadigingen zijn dan ook niet te voorkomen. 

TT circuit Assen
1/4
TT Assen
2/4
TT circuit Assen
3/4
TT Assen
4/4

Voor de veiligheid is het van belang dat het circuit er altijd goed bij ligt, daarom is het noodzakelijk dat het repareren van gaten en kuilen zo snel mogelijk gebeurt. Met regelmaat staat Tissink Specialistische Afdichtingen (TSA) dan ook paraat om herstelwerkzaamheden uit te voeren aan het circuit. 

Snelhardende mortel

Bij de herstelwerkzaamheden aan het circuit maakte TSA gebruik van het Triflex Asphalt Repro systeem. Dit is een snelhardende mortel die bijzonder geschikt is voor reparaties van gaten en kuilen in het asfalt en de asfaltdeklaag. Het is een duurzame mortel die goed hecht en snel uithard. Wanneer er sprake is van een calamiteit is het belangrijk dat het circuit zo snel mogelijk weer gereed is om verder op te racen. Hierbij komt de snelle uitharding van het systeem dan ook goed van pas.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Triflex Asphalt Repro of dit project? Neem dan gerust contact met ons op via 038 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. Ook voor advies of andere vragen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Productinformatie
File