01.08.2018

Zonder zorgen het dak op

Het is belangrijk om de veiligheid van de dakdekkers te kunnen garanderen op de daken. Je wil immers gevaren bij het werken op het dak zoveel mogelijk beperken. Duidelijke looppaden met een antislip afwerking dragen bij aan de veiligheid. Triflex heeft diverse systemen om een stroef dakoppervlak te realiseren, waaronder de duurzame veiligheidscoating Triflex Cryl SC 237.

Veiligheidsmarkering triflex

 

De voordelen

Naast het realiseren van looppaden is het met Triflex Cryl SC 237 ook mogelijk om belijningen en aanduidingen ten behoeve van de veiligheid op (platte) daken te creëren. De kleurige en duidelijke aanduidingen vergroten de veiligheid, doordat er een goed contrast met het dakoppervlak ontstaat. Daarnaast is het systeem koud verwerkbaar. De risico’s van brand op het dak worden hiermee vermeden.

Veiligheidsmarkering Amsterdam Zuidoost

Bij een groot aantal wooncomplexen in Amsterdam Zuidoost zijn er veiligheidsankers aangebracht om de veiligheid te garanderen van de dakdekkers. Aangezien het hier om hellende daken met een PVC dakbedekking gaat, werd er als extra veiligheidsvoorziening een antislip looppad gevraagd.

Lees hier de volledige projectreview

Informatie

Wilt u meer informatie over Triflex Cryl SC 237? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl.