?
22.09.2020

Triflex aanwezig op tweede editie Verbindingsfestival

In samenwerking met diverse kennispartners organiseerde Acquire Publishing afgelopen zomer het virtuele Verbindingsfestival. Na een succesvolle eerste editie, staat de tweede op dinsdag 29 september alweer voor de deur. Vanzelfsprekend is Triflex hier weer aanwezig! 

Tijdens dit online festival verbinden we professionals met elkaar en wordt er weer boordevol kennis gedeeld. Daarnaast is er uiteraard genoeg ruimte om te netwerken en te ontspannen. Het thema dat ook tijdens de tweede editie centraal staat, is ‘Slimme en Gezonde Stad’. Met dit keer als subthema's: Aardgasvrije Wijk, Gezonde Gebouwen, Toegankelijke en Inclusieve Wijk, Veilig op Straat, Digitale Leefomgeving en Duurzame Openbare Ruimte. Het doel? Professionals inspireren en stimuleren door hen te verbinden rondom deze belangrijke onderwerpen. Door een grote diversiteit aan doelgroepen bij elkaar te brengen en kennis te delen, maakt het Verbindingsfestival impact in een tijd van gezondheidscrisis. Triflex is dit keer themasponsor van: Duurzame Openbare Ruimte. 

Gebouwen en constructies verduurzamen
Triflex gelooft in het behoud van het bestaande vastgoed. Door transformatie en renovatie van het bestaande vastgoed draagt bouwend Nederland bij aan de klimaatdoelstellingen en een betere leefomgeving voor ons allemaal. Triflex draagt een steentje bij door de levensduur van gebouwen en constructies te verlengen. Middels onze producten worden betonnen en houten constructies beschermt tegen onder andere weersinvloeden en mechanische belastingen.

Wilt u dit evenement niet missen? Meld u dan gratis aan voor de livestream via onderstaande button. Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via +(0)38 460 20 50 of mailen naar info@triflex.nl.

AANMELDEN LIVESTREAM