12.04.2021

Expeditiedek IJsselstein weer veilig en gegarandeerd waterdicht

Op het expeditiedek bij parkeergarage Overtoom in IJsselstein kunnen vrachtauto’s hun producten laden en lossen. De vloer van dit dek heeft het zwaar te verduren, omdat deze hevig op de proef wordt gesteld door de (vracht)auto’s die er overheen rijden. Daarnaast dient de voorziening te allen tijde beschermd te worden tegen de meest extreme (weers)omstandigheden. De wens van de opdrachtgever was dan ook om de vloer te voorzien van een veilig en gegarandeerd waterdicht membraan die de belasting van vrachtauto’s volledig aankan. 

Balm heeft als gecertificeerde onderneming de kennis in huis om vakkundig groot- en kleinschalige projecten tot een goed einde te brengen. De firma was daarom ook de juiste applicateur voor dit bijzondere project. 

Er is gekozen voor een volledig gewapend, scheuroverbruggend afdichtingsysteem, die speciaal ontwikkeld is voor parkeervloeren met een verhoogd risico op scheurvorming. Het systeem is volkomen naadloos en volledig waterdicht én is toepasbaar op vrijwel iedere ondergrondConstructieve bewegingen tussen de verschillende niveaus worden hiermee probleemloos opgevangen. Omdat het systeem is voorzien van een zeer slijtvast toeslagmateriaal, zorgt het voor een duurzame afdichting met een stroef oppervlak. Tevens diende de uitstraling van het dek behouden te blijven.

Het resultaat is een 100% waterdicht en representatief membraan dat tot in de puntjes is afgewerkt en weer zorgt voor een lange levensduur.

Benieuwd naar de mogelijkheden  of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN