03.05.2021

Duurzame renovatie met een passende uitstraling

Bij de Ligustergarage in Leidschendam, gesitueerd naast het winkelcentrum Westfield Mall of The Netherlands, vertoonde de voetpaden en markeringen op het bovendek slijtage en onthechting. Daarnaast pasten de garagevloeren qua uitstraling niet meer bij de overige parkeergarages van het winkelparadijs. De wens van de opdrachtgever was een duurzame, snel berijdbare en esthetische parkeervoorziening voor bezoekers. 

1/2
2/2

Meekelenkamp Kunststof Techniek (MKT) werd ingeschakeld als applicateur en ging aan de slag met de producten van Triflex. Om zo goed mogelijk aan de wensen te voldoen, is er gekozen om diverse systemen toe te passen. 

Om het bovendek te herstellen is er gekozen voor een koud en snel uithardende, vloeibare tweecomponenten, gepigmenteerde gietmortel op basis van PMMA. De voetpaden en markeringen zijn voorzien van een handmatig aan te brengen, duurzame oppervlaktecoating met een goede stroefheid. Tot slot zijn de tussendekken voorzien van een antislip coatingsysteem, waarmee de veiligheid wordt vergroot door de stroeve antisliplaag die is ingestrooid. 

Het gewenste resultaat is behaald. Door het inschakelen van ervaren applicateurs en het gebruiken van hoogwaardige producten en materialen, is de parkeergarage voorzien van een passende uitstraling en gaat deze weer voor jaren mee.  

Benieuwd naar de mogelijkheden  of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN