?

Samen op de pedalen

Meer weten?

Triflex MTB Clinic

Op woensdag 17 april organiseert Triflex een mountainbike clinic en u bent van harte uitgenodigd! Het verwacht een informele en sportieve relatiedag te worden, waar we u graag een onderdeel van willen laten uitmaken.

Aanmelden

Wat u kunt verwachten

De clinic is onder leiding van Jansen Event-Sportmanagement. Tijdens deze clinic zullen diverse onderdelen van de mountainbike sport aan de orde komen. Iedereen krijgt tijdens de clinic de kans om zich door Gert Jakobs en Steven Rooks te laten motiveren en instrueren. Hierbij worden de grenzen verlegd op een ontspannen wijze. Techniek en persoonlijk advies zijn onderdeel van de clinic.

Programma

13.00 Ontvangst van de deelnemers
13.30 Korte introductie en uitleg 
13.40 Verzamelen met de bikes
14.00 Mountainbike clinic
16.30 Schoonmaken fiets en lichaam
17.00 Drankje aan de bar
17.30 Buffet en prijsuitreiking
19.30 Verwacht einde

Gert Jakobs en Steven Rooks

Twee bekende namen in de wielersport: Gert Jakobs en Steven Rooks. Beide ex-profs zullen aanwezig zijn bij de Triflex MTB-Clinic op 17 april. Naast dat ze met de gasten op de pedalen gaan, zullen ze tijdens de gehele middag vertellen over hun carrière. 

De meesterknecht, Gert Jakobs, nam o.a. vijf keer deel aan de Tour de France met de PDM-ploeg. Zijn bijnaam heeft hij te danken aan het feit dat hij altijd fietste in dienst van de ploeg. Gert zorgde er namelijk voor dat zijn kopmannen konden winnen. Noodgedwongen moest hij zijn wielercarrière voortijdig beëindigen in '94.

Op 18-jarige leeftijd begon Steven Rooks met fietsen. Van Amstel Gold Race tot de Tour de France, Rooks kan terugkijken op veel successen in zijn wielercarrière. In '88 behaalde hij zijn grootste Toursuccessen. Hij werd tweede en won de etappe naar L'Alpe d'Huez, het bergklassement en het combinatieklassement. Later dat jaar won hij ook het kampioenschap van Zürich. In '95 zette Rooks een punt achter zijn professionele wielercarrière. 

Gaat u met ons mee op de pedalen?

Noteer dan alvast de datum in uw agenda, want het gaat een hele leuke middag worden. Om uw aanmelding definitief te maken, kunt u zich inschrijven via de aanmeldbutton. Hopelijk zien we u daar!

Meld u hier aan!