Infra

Een industrieel terrein heeft veel te verduren. Zowel asfalt, beton als steen lijdt onder zware belasting van de voertuigen, de werkzaamheden en de aantasting door vloeistoffen en eventuele chemicaliën. De producten van Triflex kunnen uw terrein repareren, beschermen en markeren en dat duurzaam en vloeistofdicht.

Triflex, veilig buitenterrein, belijning en mortels

Veilig buitenterrein

De veiligheid op een industrieel terrein is een prioriteit. Brugdekken, wandeldekken en looppaden kunnen door vervuiling en aanslag spekglad worden. Triflex biedt hiervoor een coatingssysteem dat ervoor zorgt dat eigenschappen als slijtvastheid en antislip worden gewaarborgd. Het materiaal is daarnaast geschikt om in te strooien met een grovere steenslag (1-3mm), waardoor het ook uitstekend kan worden toegepast in situaties met verkeer.

Op een industrieel terrein kan de veiligheid bovendien worden verhoogd door het aanbrengen van duidelijke markeringen en belijningen. De markeringsproducten van Triflex helpen uw terrein te voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen. Daarnaast kan het wenselijk zijn om bepaalde vlakken te belijnen of pictogrammen aan te brengen. Triflex biedt verschillende markeringsproducten voor uiteenlopende situaties. Aan de hand van de eisen en wensen met betrekking tot de stroefheid, de mate van belasting en kleur wordt het juiste product gekozen.

triflex reparatie asfalt

Mortels

Voor het repareren van allerhande beschadigingen aan bijvoorbeeld het asfalt of de betonlaag, heeft Triflex eenvoudig en zeer snel te verwerken reparatiemortels ontwikkeld. De mortels zijn zeer slijtvast en hebben een uitstekende hechting op de meest voorkomende ondergronden. De mortels zijn blijvend flexibel en kunnen tot op zekere hoogte de werking van bepaalde ondergronden opvangen. Tevens kunnen er bijvoorbeeld reflectoren, biggenruggen, drempels en dergelijke mee vastgezet worden.

reparatie van asfalt

Asfaltreparatie

Triflex Asphalt Repro is een snelhardende mortel die bijzonder geschikt is voor het opvullen van boorkernen of de reparatie van gaten en kuilen in het asfalt. De mortel is zeer duurzaam, heeft een uitstekende hechting en door de snelle uitharding kan de overlast voor het verkeer worden beperkt. Het product is bestendig tegen alkalische stoffen en is oppervlakte nivellerend. Naast het repareren van asfalt wordt het materiaal ook toegepast voor het verlijmen van bermblokken aan de onderliggende polyethyleenmat.

verlijmen

Verlijmen

Triflex Cryl R 238 is een snelhardend product dat zeer geschikt is om sensoren, detectielussen, reflectoren en wegdekelementen te bevestigen. Triflex Cryl R 238 is een flexibele mortel met een lage viscositeit en derhalve meer geschikt in situaties waarin een product ‘gesteld’ moet worden of waar een voeg wat breder is.

triflex afwerking industrie

Vloeistofdichte voorzieningen

Losplaatsen voor vrachtwagens met een vervuilende lading moeten vloeistofdicht en -kerend worden afgewerkt. Net als industriële wasplaatsen. De heavy duty systemen van Triflex zijn daar heel geschikt voor. Die beschermen onder de meest extreme omstandigheden het vloerveld tegen indringing van vervuilde (vloei)stoffen en erosie. De systemen hechten op nagenoeg alle ondergronden: asfalt- en betonovergangen in los- en wasplaatsen zijn dan ook eenvoudig af te dichten.

Ook voor het overlagen en vloeistofdicht maken van een bestaande bestrating heeft Triflex de oplossing in huis. De Triflex systemen zijn chemisch resistent, zwaar belastbaar en snel te verwerken.

Was- en tankplaats UniCom Oost

De vezelversterkte betonplaten van de was- en tankplaats van UniCom Oost zijn normaal gesproken vloeistofdicht. Echter door de scheurvorming is daar geen sprake meer van. Door de scheuren te voorzien van het Triflex Cryl R 230 membraan ontstaat een flexibele en duurzame afdichting van de scheuren. Om deze membranen te beschermen tegen de mechanische belasting van de landbouwwerktuigen is er voor gekozen om vervolgens de vloervelden te voorzien van Preco Cryl Reibeplastik 2K.

tankplaats UniCom Oost met triflex
Meer referenties
Productinformatie
File
Productinformatie
File
Productinformatie
Systeembeschrijving
Brochure
Brochure