?
09.11.2021

Duurzame parkeergarage geheel in KPN-huisstijl

Het KPN-kantoorgebouw in Rotterdam, ook wel Toren op Zuid genoemd, is ontworpen door de beroemde Italiaanse architect Renzo Piano. Het 98 meter hoge gebouw grenst aan de bekende Erasmusbrug en springt direct in het oog. De 2-laagse parkeergarage van het complex heeft maar liefst 245 plaatsen en bevindt zich vlak onder de toren en het plein.

Echter, de parkeervloeren waren in de loop der jaren sterk verouderd en onderhevig aan lichte mate van scheurvorming. Opdrachtgever Yask Facility Management wenste dat de parkeergarage een geheel nieuwe en moderne uitstraling kreeg in de huisstijl van KPN. De scheurvorming diende opgevangen te worden en er moest een logische routing bepaald worden om optimale veiligheid voor gebruikers te kunnen garanderen. Daarnaast diende de vloeren voldoende slijtvast te worden. 

1/4
2/4
3/4
4/4

Er is gekozen voor een mechanisch belastbaar, extreem slijtvast en veilig antislip systeem op basis van EP/PUR, die de vloer duurzaam beschermd. Het vloeroppervlak wordt niet alleen volledig beschermd, maar door de verschillende kleurvariaties wordt de lichte en heldere uitstraling gerealiseerd die gewenst is. Ook niet geheel onbelangrijk: het systeem draagt ook nog eens bij aan een duidelijke en logische routing met een naadloos, duurzaam en beschermd vloeroppervlak. Multi Protect Nederland (MPN) heeft het hele proces zorgvuldig uitgevoerd. Van het bewaken van de veiligheid tot aan de uitvoering in fasen. 

Een verbluffend eindresultaat
In oktober 2019 is dit project met succes opgeleverd. Doordat de KPN-huisstijl geheel in de parkeergarage is geïntegreerd, heeft het eindresultaat een verbluffend effect gekregen. Het vloeroppervlak is weer volledig duurzaam beschermd tegen externe invloeden. Tevens heeft de 2-laagse parkeergarage een veilige en logische routing gekregen én blijft, door de extreem slijtvastheid en ruwe antislip, de veiligheid voor de gebruikers gewaarborgd. 

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN