25.05.2022

De ‘slag’ om het dak Rooftop Symposium 2022!

Vrijdag 10 juni is het weer zover: het Rooftop Symposium 2022 in Amsterdam, georganiseerd door Rooftop Revolution. Tijdens dit symposium staat het onderwerp ‘slag’ om de daken centraal. Professionals uit heel Nederland zijn hier aanwezig, waaronder Triflex.

1/1

Het centrale onderwerp brengt onder de aandacht hoe verschillende dakconstructies gecombineerd kunnen worden, zodat deze voldoen aan de hoogste maatschappelijke waarden. Verder kun je voorbeelden van kansen in de dakenbranche en inhoudelijke discussies verwachten over het beleid van de overheid en de verantwoordelijkheid van commerciële organisaties. De inspiratiemarkt en een goed verzorgde lunch en borrel zorgen ervoor dat dit symposium de ideale plek is om jouw netwerk te vergroten!

Triflex zal tijdens het Rooftop Symposium aanwezig zijn om deel te nemen aan de hierboven beschreven activiteiten. Onze Dak Expert, Simon Zwart, en Architecten Adviseur, Emy Kok, staan klaar om onze producten en systemen te presenteren en al jouw vragen te beantwoorden.

Interesse in het Rooftop Symposium? Meld je aan via de button!

Aanmelden