15.05.2023

Applicateur in de schijnwerper: Kreeft Beton-& Injectietechnieken

Vaak schrijven wij over mooie projecten, waarbij Triflex een belangrijk rol speelt. Maar wat zit achter deze projecten? De kwaliteit van onze oplossingen is afhankelijk van de manier waarop onze systemen worden aangebracht door applicateurs. Daarom is de samenwerking met onze applicateurs van groot belang.

In dit artikel zetten wij een erkende Triflex applicateur in de schijnwerper: Roelof en Rudie Kreeft, van Kreeft Beton- & Injectietechnieken. Benieuwd naar wie ze zijn, hoe hun werkdag er uit ziet en hoe ze de samenwerking met Triflex ervaren? Lees dan verder!

1/1

Introductie

Roelof heeft HTS Bouwkunde gestudeerd en daarna gewerkt bij een Ingenieursbureau en een woningcorporatie. In 2008 begon hij zijn carrière bij Kreeft, waar hij eerst veel bezig was met offertes opmaken en opdrachten binnenhalen. Rudie daarentegen is begonnen met een baan in een hele andere branche, vanaf 1984 aan de slag gegaan bij Kreeft en is hij vooral werkzaam geweest op de werkvloer.

Bedrijf Kreeft Beton -& Injectietechnieken

‘Kreeft kenmerkt zich door kwaliteit, brede inzetbaarheid en veel technische kennis’ vertelt Roelof. ‘Wij zijn praktisch ingesteld en hebben heel veel ervaring. Kreeft werkt landelijk en richt zich op kunststofvloeren, maar ook afdichtingen, versterkingen en reparatie van beton’, vult Rudie aan.

‘Veel voorkomende vragen van onze opdrachtgevers gaan over schades, scheuren en lekkages. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk woningcorporaties, waterschappen, gemeentes en bouwbedrijven. Ons doel? Om altijd een betaalbare oplossing bieden en mensen bewust maken van de mogelijkheden die wij bieden’ aldus Roelof. Volgens Rudie is meedenken een kracht van Kreeft; regelmatig bieden wij een andere oplossing dan dat een klant in eerste instantie aanvraagt waarbij soms ook nog veel kosten bespaard blijven.

Werkdag Rudie & Roelof

‘De dag start in Hoogeveen tussen 05:30-6:00 uur, dan vertrekken de verschillende ploegen naar de projecten door heel Nederland. Wij komen iets later op kantoor en gaan dan verder met werkoverleg, offertes maken en zijn veel op pad om opdrachtgevers te bezoeken’, vertellen Rudie en Roelof.

Wat het werk zo leuk maakt? Volgens Rudie en Roelof is het echt de afwisseling en veel op pad zijn. Verder is het ook leuk om met veel verschillende typen opdrachtgevers en projecten met diverse werkzaamheden bezig te zijn. De uitdaging in de komende jaren zit ‘m in het behouden van vakkracht en kennis. Ons bedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en veel werknemers zijn hier dus al lang werkzaam en gaan richting pensioen. Daarom is het van groot belang om te investeren in het aannemen en opleiden van nieuwe medewerkers.

Samenwerking met Triflex

‘Wij zijn via de overname van een ander bedrijf in aanraking met Triflex gekomen. Uiteindelijk zijn we goed naar elkaar toe gegroeid en hebben we een goede klik met de Triflex Rayonmanager Bastiaan van Esseveld’ vertelt Roelof. Het Triflex project waar Rudie het meest trots op is? ‘Dit is het project Citadel in Assen, tijdens dit project was er een goede samenwerking met Triflex daar hebben we samen de opdracht binnengehaald’. Roelof is trots op elk Triflex project ‘je wilt het altijd goed doen’.

Beide heren ervaren een goede samenwerking met Triflex;

De communicatie en technische ondersteuning ervaren wij als zeer goed bij Triflex’ - Rudie & Roelof Kreeft – Kreeft

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u zelf graag geïnterviewd worden? Dit kan! Neem vrijblijvend contact op via +31 (0) 38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of vul het contactformulier in.