09.02.2022

Triflex oplossingen voor utiliteitsgebouwen

Utiliteit is een term die regelmatig voorkomt in de bouw. Maar wat betekent het precies? De term utiliteit is afgeleid van het Engelse woord ‘utility’, dat ‘nut’ betekend. Hiermee wordt de kern aangegeven van utiliteitsbouw. De gebouwen die onder utiliteit vallen hebben een bepaald ‘nut’. Utiliteitsgebouwen hebben van oorsprong geen woonbestemming, voorbeelden zijn: zorginstellingen, ziekenhuizen, scholen, kantoren en hotels.

1/4
2/4
3/4
4/4

Voor utiliteitsgebouwen, biedt Triflex de volgende passende oplossingen:
 

  • Kantoorgebouwen

Een veilige werkomgeving is belangrijk. Triflex biedt oplossingen voor vloeren, entrees en parkeergarages. Vloeren, parkeergarages en entreegebieden zijn een vaak het visitekaartje van een bedrijf. Het laat de eerste indruk bij mensen achter en kleur en decoratie spelen hierbij een grote rol. Met Triflex Creative Design worden er vloeren gerealiseerd met een uniek identiteit. Er zijn veel effecten mogelijk, van tegelpatronen tot een logo of vloertekst.

Meer informatie & interessante referentie projecten:
https://www.triflex.nl/referenties/kelder-de-grift-waterdicht
https://www.triflex.nl/balkons-galerijen-en-terrassen/vloeren-creatief-design

  • Zorginstellingen en ziekenhuizen

Samen ervoor zorgen dat zorginstellingen en ziekenhuizen de beste zorg kunnen blijven verlenen, dat is iets wat we echt belangrijk vinden bij Triflex. Dit doen we door het pand van de instelling veilig en modern te maken met onze flexibele producten en systemen. Onze systemen bieden oplossingen voor onder andere het afdichten van daken, het afwerken van balkons, vloeren & galerijen en parkeerdekken. Daarnaast bieden bij ook oplossingen voor helikopterplatformen. Met onze duurzame oplossingen maken wij de zorginstelling veilig en visueel aantrekkelijk.

Meer informatie & interessante referentie projecten:
https://www.triflex.nl/helikopterplatform-lumc
https://www.triflex.nl/referenties/parkeergarages-ziekenhuis-noord-brabant https://www.triflex.nl/zorginstellingen

  • Scholen

Het lesgeven laten we met plezier over aan de gepassioneerde leerkrachten voor de klas, maar voor kleur en veiligheid op de schoolpleinen zorgen we bij Triflex met plezier. Daarnaast bieden we ook oplossingen voor het buitendek, daken, parkeergarages en fietsenstallingen.

Meer informatie & interessante referentie projecten:
https://www.triflex.nl/referenties/dr-nassau-college-restauratie-kleur

https://www.triflex.nl/referenties/buitendek-haarlem-college

  • Hotels

Bij Triflex bieden wij oplossingen voor het gehele hotel. Van het wegzetten van de auto in de parkeergelegenheid tot een mooi en gebruiksvriendelijk balkon in de hotelkamer, voor een hotel is een positieve ervaring van de gasten van essentieel belang. Triflex biedt systemen voor het afwerken en beschermen van balkons, terrassen, entrees, en parkeergarages.

Leuk feitje: doordat onze producten vloeibaar en koud worden aangebracht, is de applicatie snel en veilig. Dit zorgt ervoor dat gasten zo min mogelijk hinder ondervinden van nodige werkzaamheden, iets wat van cruciaal belang is voor hoteleigenaren.

Meer informatie & interessante referentie projecten:
https://www.triflex.nl/hotels
https://www.triflex.nl/referenties/afwerking-grand-hotel-amrath-kurhaus

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN