Triflex oplossingen voor parkeren

De parkeergarage is de eerste en laatste plek die bezoekers zien van een bedrijf, zorginstelling, organisatie of stad. Om hen met een positief gevoel te laten komen en gaan, zijn veiligheid, overzicht, gebruiksgemak, verlichting en comfort erg belangrijk.

Maar wat maakt een parkeergarage nou eigenlijk goed? Aan welke eisen moet hij voldoen? En hoe zorgt u ervoor dat uw parkeergarage volledig voldoet aan de wensen van de gebruikers?

Triflex biedt talloze oplossingen om kwalitatief hoogwaardige parkeergarages met een passende uitstraling te realiseren! Meer weten? Lees verder!

1/3
2/3
3/3

Alles weten over parkeren? Download GRATIS onze whitepaper ‘Bouwstenen voor de perfecte parkeergarage’ via de button!

DOWNLOAD NU!

Veiligheid

Volgens NEN 2443 zijn er drie soorten veiligheid: sociale veiligheid, constructieve veiligheid en verkeersveiligheid. Bij sociale veiligheid spelen kleurgebruik, verlichting, design, camera’s en personeel een rol. Bij constructieve veiligheid gaat het meer om de technische aspecten van het gebouw, mate van brandveiligheid en de parkeersystemen. Bij verkeersveiligheid zijn routing, antislip, stoplichten, slagbomen en kleur van belang.

Meer weten over veiligheid in de parkeergarage? Klik op de button of download de whitepaper.

Meer info!

Uitstraling & comfort

Bij een parkeergarage denk je misschien niet meteen aan de termen uitstraling en comfort. Toch spelen deze aspecten een grote rol! Kleur en licht bepalen de sfeer, waardoor de gebruiker zich veilig of juist onveilig voelt. Als er voldoende parkeerautomaten zijn die gemakkelijk en vlot werken of als er vriendelijk personeel aanwezig is, krijgt de bezoeker een positieve ervaring met de parkeergarage.

Meer weten over uitstraling en comfort in de parkeergarage? Klik op de button of download de whitepaper.

Meer info!

Duurzaamheid & innovatie

Tegenwoordig gaat alles snel en moet er rekening gehouden worden met het milieu. Een milieubewust productieproces en producten die lang meegaan zodat een renovatie niet vaak nodig is, zijn vereisten. Producten moeten van goede kwaliteit zijn, het project moet onderhoudsarm zijn en voldoen aan eventuele andere eisen van de opdrachtgever, zoals antislip, waterdicht, snel uithardend en scheuroverbruggend. Triflex heeft de oplossing in huis!

Als u voor Triflex kiest, kiest u voor een duurzame oplossing in ieder opzicht. We houden rekening met innovaties in de toekomst, zoals elektrische voertuigen en gaan altijd voor de beste kwaliteit. Een uitstekende keuze voor lange termijn oplossingen! Neemt u Triflex meer in het MJOP?

Lees meer over duurzaamheid en innovatie door op de button te klikken, of download de whitepaper.

 

Meer info!

Onze producten en systemen

Triflex is door de jaren heen een expert geworden op het gebied van parkeren. Onze duurzame producten en systemen zijn van hoge kwaliteit, hebben weinig onderhoud nodig en een lange levensduur. Hierdoor hoeft er weinig gerenoveerd te worden, wat weer goed is voor het milieu. De producten en systemen harden snel uit, waardoor de parkeergelegenheid in no-time weer te gebruiken is. Zo kan uw parkeergarage weer jaren mee!


Benieuwd welke systemen er zijn en wat deze kunnen betekenen? Ontdek het zelf in de system finder!

System finder

Benieuwd naar de mogelijkheden, advies op maat of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via +31 (0) 38 460 20 50mail naar info@triflex.nl of vul het contactformulier in! We helpen u graag.

Contactformulier