Triflex oplossingen voor de woningbouw

Bij een (energetische) renovatie of het (planmatig/meerjarig) onderhoud in de woningbouw staat het belang van de bewoners voorop. Een renovatie waarbij geluid en geur geen overlast veroorzaken en het wooncomplex toegankelijk blijft voor bewoners is het ideale plaatje. Maar is dit realistisch?

Natuurlijk is dit realistisch! U moet alleen de juiste producten en systemen vinden. Triflex bijvoorbeeld! Deze duurzame, op PMMA-gebaseerde producten en systemen harden snel uit, waardoor er bijna geen sprake is van overlast voor de bewoners. Bovendien zorgen de producten voor een antislip afwerking, werken ze brandvertragend en hebben ze weinig onderhoud nodig. Triflex is koud aan te brengen en dus veilig en gemakkelijk in gebruik voor de gecertificeerde applicateur. U bent hierdoor verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig resultaat, ook op de lange termijn. De Total Cost of Ownership van een renovatie of onderhoudsbeurt blijft hierdoor relatief laag!


Neemt u Triflex mee in het MJOP en het proces van Resultaatgericht Samenwerken?

Benieuwd naar de mogelijkheden, advies op maat of meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via +31 (0) 38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of vul het contactformulier in. We helpen u graag verder.

Campagne woningbouw

Balkons, galerijen en terrassen

Isoleren en ophogen
Wat is de beste manier om een galerijvloer, die ook als dak functioneert, te isoleren? En hoe hoog je deze op?

Klik op de button en lees er alles over!

Isoleren en ophogen

Wanden en plafonds
Architectuur veroudert, maar het onderhoud van een complex bepaalt écht het aangezicht. Triflex biedt een kwalitatief hoogwaardig systeem voor wanden en plafonds.

Meer weten? Klik op de button!

Wanden en plafonds

Trappen en bordessen
Om ongelukken te voorkomen moeten trappen en bordessen worden voorzien van een betrouwbare antisliplaag en een beschermende afdichting. Triflex heeft hier de oplossing voor.

Klik op de button voor het antwoord!

Trappen en bordessen

Oplossingen voor vloeren

Veilige vloeren
Gladde vloeren kunnen een gevaar opleveren! Triflex zorgt ervoor dat uw vloeren weer veilig worden met een duurzame antisliplaag.

Meer weten? Klik op de button!

Veilige vloeren

Vloeren beschermen
Vloeren krijgen heel wat te verduren. Voetgangers, fietsers en andere voertuigen, weersinvloeden zoals regen, storm en zon. Deze moeten dus goed beschermd worden! Hoe? Klik op de button en ontdek onze oplossingen.

Vloeren beschermen

Vloeren afdichten
Het afdichten van vloeren is belangrijk voor de bescherming tegen water en weersinvloeden, bescherming van de onderliggende constructie en voor het realiseren van een passende uitstraling. Klik op de button en ontdek de mogelijkheden met Triflex!

Vloeren afdichten

Creatief design
Aspecten als kleur en decoratie spelen een grote rol bij de uiteindelijke uitstraling. Balkons, galerijen en terrassen krijgen met Triflex een uitstraling naar keuze! Kies zelf de kleur, een effect of tegelpatroon of laat zelfs een logo of tekst terugkomen in de afwerking!

Creatief design

Water? Geen probleem!

Vochtige ondergronden
Op zoek naar een oplossing voor vochtige ondergronden voor een duurzame renovatie? Triflex heeft hier een systeem voor ontwikkeld dat u veel tijd en geld bespaart!

Meer weten? Klik op de button!

Vochtige ondergronden

Voegen en dilataties
Om lekkage te voorkomen is het van belang om voegen zo naadloos mogelijk af te dichten. Het aanbrengen van een gewapende afdichting op balkons, galerijen, terrassen en wandeldekken biedt hierbij een uitkomst.
Klik op de button voor meer informatie!

Voegen en dilataties

Daken en parkeren

Daken
Het afdichten van de complexe details van een dak wordt een fluitje van een cent met de vloeibare kunststoffen van Triflex!

Interesse? Klik op de button!

Triflex voor daken

Triflex voor parkeren
Bij grote complexen in de woningbouw zijn parkeergelegenheden vaak aanwezig. Ook hiervoor biedt Triflex duurzame oplossingen!

Klik op de button voor meer informatie!

Triflex voor parkeren

Behoefte aan advies op maat of meer informatie?

Neem gerust contact op door te bellen naar +31 38 460 20 50, of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag.