?

Triflex oplossingen voor de infrastructuur

Iedere dag rijden, fietsen, lopen en vliegen er miljoenen mensen door ons land. Het systeem van auto-, water- en spoorwegen met daarnaast vliegvelden, havens en nog veel meer, is essentieel voor Nederland! Het is dan ook van groot belang dat de verantwoordelijke partijen de infrastructuur goed, duurzaam en met het oog op het milieu onderhouden.

Hoe? Triflex helpt daarbij! Als lid van de European Union Road Federation (ERF) streven wij naar een goede infrastructuur waar veiligheid, innovatie en duurzaamheid voorop staan. Met onze duurzame producten en systemen kunnen onder andere brugdekdelen, looppaden, zebrapaden, noodbewegwijzering, parkeergelegenheden, markeringen en asfalt gerenoveerd worden. De renovatie is duurzaam: het heeft een lange levensduur en is milieuvriendelijk. Onze producten harden bovendien snel uit, waardoor het gerenoveerde stukje infrastructuur in no-time weer gebruikt kan worden.

Veiligheid en zichtbaarheid

De kwaliteit van het wegoppervlak en de zichtbaarheid van markeringen hangen uiteraard nauw samen met de verkeersveiligheid. Triflex biedt daarvoor duurzame kwaliteitsmaterialen die bestand zijn tegen zware belasting en het toenemende verkeer. Weer of geen weer, dag of nacht, de producten van Triflex voorzien uw project voor jaren van de gewenste eigenschappen op het gebied van veiligheid en zichtbaarheid.

Duurzaamheid en milieu

Duurzaamheid zien wij als onze plicht richting de generaties van vandaag en morgen en maakt dan ook integraal deel uit van ons bedrijfsbeleid. Voor ons hangt succes samen met een economisch, ecologisch en maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel.


Bij de ontwikkeling van onze producten, proberen wij milieuvervuiling zoveel mogelijk te vermijden. Grondstoffen en water worden spaarzaam gebruikt en wij doen onze uiterste best om de CO2-uitstoting tijdens het productieproces zoveel mogelijk te beperken. Binnen de organisatie werken wij met ISO-standaarden om aan de wetten en vereisten van de fabrieks- en productveiligheid te voldoen.


Wij ondersteunen andere bedrijven bij het realiseren van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Wij zijn dan ook Ecovadis gecertificeerd. Triflex steunt verder de doelstellingen van REACH die overeenkomen met ons eigen streven naar het bevorderen van verantwoorde productie, gebruik en verwerking van onze producten. Ook steunen wij de doelstellingen van het Responsible Care®-programma.

Meer weten? Klik op een van de knoppen hieronder!

Onze oplossingen

Voor diverse type ondergronden, te denken aan brugdekdelen, looppaden en wegen biedt Triflex oplossingen om te zorgen voor een veilige omgeving.

Brochure