Vele uitdagingen, één oplossing

De uitdaging van sport- en evenementencomplexen: onbeperkt gebruik tijdens evenementdagen, maximale veiligheidseisen voor bezoekers, blootstelling aan grote bezoekersstromen. Er zijn vele uitdagingen waar aan gedacht kan worden, namelijk:

Met onze hoogwaardige producten en systemen én kennis en expertise verhogen we gegarandeerd de veiligheid, het comfort en de optimale beleving van gebruikers.

Maak hier uw afspraak!
ss_galgenwaard
1/5
ss_vidomes
2/5
ss_heracles
3/5
ss_mecc
4/5
profibre
5/5

Tribunes

Regen tijdens een voetbalwedstrijd is voor de spelers niet fijn, maar ook de supporters die in de tribunes zitten, kunnen hier overlast aan ondervinden. De stalen vergaarbakken, welke voor een deel boven de tribunes zijn gepositioneerd, kunnen voor hevige lekkages zorgen, door bijvoorbeeld verstopping en corrosie. Triflex biedt diverse hoogwaardige oplossingen voor tribunes, die deze problemen verhelpen.

Daken

Daken staan bloot aan het weer en tal van andere invloeden en daarom is een gewapend en waterdicht dak cruciaal. Aansluitingen, hoeken, doorvoeren en andere, vaak complexe detailleringen dienen zo goed mogelijk beschermd te worden. Triflex’ daksystemen geven daken en dakdetails van sportcomplexen een gegarandeerde ondoordringbare afdichting. Zo voorkomt u lekkage en kostbare waterschade. Triflex beweegt flexibel met de ondergrond mee en heeft daardoor een scheuroverbruggende werking. Daarnaast zorgt een wapeningsvlies voor optimale sterkte. De bezoekers zijn met Triflex volledig beschermd tegen weersomstandigheden en kunnen genieten van de wedstrijden, zonder nat te worden!

Parkeerplaatsen

Het is belangrijk dat er voldoende parkeerruimte beschikbaar is bij een sportcomplex. Daarnaast is het cruciaal dat supporters op een veilige en prettige manier de weg kunnen vinden in zo’n parkeervoorziening en direct hun auto kunnen parkeren, zo vlak voor een wedstrijd. Daarom moet de routestructuur overzichtelijk, zichtbaar, begrijpelijk, berijdbaar en beloopbaar zijn. Kleurgebruik of benamingen maakt afdelingen en verdiepingen herkenbaar voor de bezoeker. De plekken voor de uitgangsbordjes, voetgangers en auto’s moeten zorgvuldig uitgekozen worden. 

Voordelen van een Triflex oplossing

Een stadion of sportcomplex heeft te maken met grote groepen mensen die tegelijkertijd gebruikmaken van de ruimte. Hierbij is een vloer die dit intensieve gebruik kan opvangen van essentieel belang. Daarnaast is een sluiting voor meerdere dagen niet gewenst. Doordat onze producten vloeibaar en koud worden aangebracht, is de applicatie snel en veilig. Tevens kunnen onze systemen, in tegenstelling tot veel traditionele oplossingen, het hele jaar door worden verwerkt. 


Meer voordelen:
- Naadloze afdichting door vloeibare samenstelling
- Hecht op praktisch iedere ondergrond en kan zelfs over een bestaande oplossing worden aangebracht
- Koud verwerkbaar, waardoor uitstekende preventie tegen brandgevaar
- Verwerkbaar vanaf -5C
- Uithardingsproces ongeveer 45 minuten en al beloopbaar na 60 minuten.
- Regendicht na slechts 30 minuten, ongeacht de tijd van het jaar en zelfs bij lage temperaturen
- Uiterst bestendig tegen weersinvloeden en chemicaliën uit lucht en water
- Beschikbaar in een ruim scala aan kleuren 

Triflex' belofte

Oplossingen voor projectuitvoering zonder beperking voor bouwers en toeschouwers, oplossingen voor verhoogde brandbeveiliging en maximale zekerheid, oplossingen voor permanente bescherming tegen mechanische en weergerelateerde invloeden.