?
20.01.2022

Galerijvloeren voorzien van veilige afwerking met juiste stroefheid

De galerijen van een appartementencomplex aan de Blijvenburgstraat in Rotterdam bestonden uit onbehandeld prefabbeton welke onvoldoende voorzag in de nodige stroefheid. Gevolg? Een gevaarlijk glad vloeroppervlak en kans op aantasting van het beton. Het werd hoogtijd voor een renovatie. Gezien het project is uitgevoerd in een bewoonde situatie waren de beloop- en bereikbaarheid van essentieel belang.

1/2
2/2

TSA West nam het project voor zijn rekening. Er is gekozen voor een zeer veilig en esthetisch antislipsysteem. De aanblik kan door de ruime keuze van het instrooimateriaal naar wens worden bepaald. Omdat het een relatief dun systeem is, volgt deze het profiel van de ondergrond. Een goede voorbehandeling van het oppervlak was dus bepalend voor het eindresultaat.

De galerijvloeren zijn weer voor jaren beschermd door middel van de antisliplaag dat het instrooisysteem biedt. De dilataties worden hierbij volledig geïntegreerd waardoor eventuele lekkage in de toekomst wordt voorkomen. Zo hoeft nattigheid niet meer tot een glad oppervlak te leiden, met alle gevolgen van dien. Met deze afwerking krijgt het oppervlak een stroeve laag, en geeft het ook een duurzame bescherming aan de constructie.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN