?

Voergangen

Of het nu melkrobotruimtes, carrouselmelkstallen, technische ruimten of voergangen betreft: de eisen die aan de vloeren en oppervlakken worden gesteld, zijn zeer hoog. Ze moeten bestand zijn tegen uitwerpselen, reinigingsmiddelen en zuren. Verder moeten de vloeren van een duurzaam antislip oppervlak zijn voorzien om de veiligheid van de koeien te waarborgen en ze moeten snel en gemakkelijk te reinigen zijn.

agrarische sector marktsegment

Een stap extra richting comfort voor de koeien

Met de systemen van Triflex worden oppervlakken gerealiseerd die aan alle eisen voldoen. Waar gewenst, is het mogelijk licht verende, antislip loopvlakken te creëren. Een stap verder in de richting van meer comfort voor de koeien en dus zo hoog mogelijke opbrengsten.

agrarische sector marktsegment

‘De voeropname is beter en het blijft niet plakken’

Door voergangen naadloos af te dichten, ontstaat een glad, hygiënisch oppervlak waardoor voer langer fris blijft. Wanneer de vloer onbehandeld is, kunnen bacteriën in het voer namelijk een broeilaag vormen in het beton, waardoor het voer sneller bederft. Een glad oppervlak vormt de ideale omstandigheid voor de toepassing van automatische voer- en aanschuifrobots. Een melkveehouder uit Heino is blij met zijn nieuwe Triflex-vloer in de stal. "De voeropname is nu een stuk beter. Bovendien is het restvoer makkelijker weg te halen, het blijft niet plakken. En daarmee is de stal veel eenvoudiger en sneller schoon te maken."

Prima gietvloersysteem

Een prima afdichtingssysteem voor melkveehouderijen is het Triflex DeckFloor systeem. Het gietvloersysteem is geschikt voor de bescherming van voergangen, melkstallen, rijwegen, technische ruimten en tanklokalen.

Een aantal eigenschappen op een rij:

  • Hygiënische oppervlaktestructuur
  • Snelle verwerking
  • Veilig/antislip dankzij het instrooimateriaal
  • Bestand tegen hoge mechanische belasting
  • Op basis van polymethylmethacrylaathars (PMMA)

Een ander geschikte systeem is het Triflex BFS systeem (verkrijgbaar in meerdere kleuren).

Triflex DeckFloor systeem

Wilt u weten welk systeem voor uw bedrijf het meest geschikt is? Bel +31 38 460 20 50 of stuur een mail naar info@triflex.nl.