?

Slimme oplossingen in het verkeer

Iedereen veilig de weg op, dat is wat echt belangrijk is. Triflex helpt hier graag bij! Onze duurzame afdichtingssystemen en markeringen verhogen de verkeersveiligheid in iedere verkeersituatie.

Een goede routestructuur voor voertuigen en voetgangers vergroot automatisch de verkeersveiligheid. Die structuur moet overzichtelijk, zichtbaar, berijdbaar en beloopbaar zijn. Daarnaast wordt de weg en het verkeer steeds complexer en worden er steeds hogere en duurzamere eisen aan markeringen gesteld. 
 
Onze Triflex systemen hebben hiervoor de oplossing! Triflex heeft verschillende oplossingen voor (duurzame) verkeersveiligheid: van fietsparkeren tot veilige (auto) wegen. Met onze systemen en producten kunnen steden slim verduurzaamd worden en kan iedereen, van jong tot oud, veilig gebruik maken van mobiliteit.  

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, het contactformulier of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder

Fietspaden en fietsgarages

De fiets levert een grote bijdrage aan het verduurzamen van steden. Om het fietsen aangenaam te maken, zijn duidelijke en veilige fietspaden van belang. Ook is er ruimte nodig om de fiets te parkeren. Zowel voor fietspaden als voor fietsparkeren heeft Triflex oplossingen. 

Hoogwaardige oplossingen voor fietspaden

Voor fietspaden biedt Triflex duurzame oplossingen. Zogeheten ‘fietssnelwegen’ zijn een fenomeen geworden. De brede fietspaden zijn bedoeld voor lange afstanden en voor het woon-werkverkeer. Het doel? Minder Co2-vervuiling, minder drukte qua automobilisten én een gunstig effect op de gezondheid. Speciaal voor (fiets)snelwegen biedt Triflex diverse duurzame markeringsproducten op basis van PMMA (koudplasten). Koudplast systemen hechten aan vrijwel iedere ondergrond en zijn ten opzichte van thermoplast systemen en wegenverf veel minder onderhevig aan slijtage. Doordat het toegepast kan worden als agglomeraatmarkering (spetter- of spotflexmarkering) ontstaat een betere zichtbaarheid in het donker en bij natte omstandigheden. De structuur in het oppervlak zorgt ervoor dat er geen water op de markering blijft staan. Zo behouden de structuurmarkeringen van Triflex jarenlang hun retro reflecterende veiligheidswerking. Veilig én duurzaam dus!

Oplossingen voor fietspaden

Triflex voor fietsparkeren

Een veelvoorkomend probleem in Nederland is het gebrek aan plaatsen om fietsen te stallen. Hierdoor worden fietsen vaak gestald op plekken waar dat niet zou moeten. Een goed ingerichte fietsparkeergarage kan hier het verschil maken. Bij het creëren van duurzame fietsparkeerplaatsen is het van belang dat deze jaren mee kunnen. Of het nou gaat om een begane grond, parkeerkelder of parkeerdak; Triflex biedt diverse duurzame oplossingen om fietsparkeren mogelijk te maken en de fietsparkeerplaats te beschermen en af te dichten met vloeibare kunststoffen.

Oplossingen voor fietsparkeren

Parkeergarages

Parkeergarages moeten niet alleen veilig zijn, maar gebruikers moeten zich er ook echt veilig voelen.  Voor de veiligheid moet de routing tot in de puntjes verzorgd zijn. Op deze manier kan de bezoeker in een oogopslag zien waar hij naartoe moet. De plekken voor de uitgangbordjes, voetgangers en auto’s moeten daarom zorgvuldig uitgekozen worden. 

Naast de bewegwijzering met borden zijn ook de markeringen belangrijk voor de verkeersveiligheid. De belijning en pijlen voor de rijroute, looproute en parkeervakken moeten op de juiste plekken worden aangebracht. De loopsuggestiepaden richting voetgangersoversteekplaatsen en markeringen op de wanden moeten tevens niet vergeten worden. 

Of het nu gaat om het creëren van een veilige uitstraling of een logische routing, met de esthetische een functionele oplossingen van Triflex krijgt iedere parkeergarage een eigen identiteit.

Oplossingen voor parkeren

Veilig de weg op door zichtbare wegmarkeringen

De zichtbaarheid van wegmarkeringen en de kwaliteit van het wegoppervlak zijn een belangrijk onderdeel van de verkeersveiligheid. Wegen zonder een wegmarkering zijn niet meer in te denken, gelukkig maar! Want wegen worden veilig door een combinatie van opvallende belijning en de juiste antislipwaarde. Bij Triflex bieden wij duurzame kwaliteitsmaterialen die bestand zijn tegen zware belasting en het toenemende verkeer. Hierdoor kan de veiligheid van iedere weggebruiker gewaarborgd worden.

Oplossingen voor wegmarkeringen

Oplossingen voor de infrastructuur

Iedere dag rijden, fietsen, lopen en vliegen er miljoenen mensen door ons land. Het systeem van auto-, water- en spoorwegen met daarnaast vliegvelden, havens en nog veel meer, is essentieel voor ons land! Het is dan ook van groot belang dat de verantwoordelijke partijen de infrastructuur goed onderhouden.

Hoe? Triflex helpt daarbij! Als lid van de European Union Road Federation (ERF) streven wij naar een goede infrastructuur waar veiligheid, innovatie en duurzaamheid voorop staan. Met onze duurzame producten en systemen kunnen onder andere brugdekdelen, looppaden, zebrapaden, noodbewegwijzering, parkeergelegenheden, markeringen en asfalt gerenoveerd worden. Op deze manier kan iedereen veilig de weg op. 

Oplossingen voor infrastructuur

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, het contactformulier of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.