24.02.2021

Veranderende steden door infrastructuur en mobiliteit

Stedelijke ontwikkeling, infrastructuur en mobiliteit zijn nauw met elkaar verbonden. De verbinding tussen woon- en werkplekken, winkels en ontspanning hangt af van met welke vervoersmiddelen en via welke routes deze te bereiken is. Hoe de infrastructuur is geregeld ligt aan hoe bepaalde terreinen zijn vormgegeven, de aanleg van bruggen en rotondes, wegen, belijningen en parkeren. Mobiliteit en infrastructuur zijn ook van belang om de gebruiker zich veilig en prettig te laten voortbewegen. 

Triflex biedt diverse oplossingen die bijdragen aan een zo duidelijk mogelijke routing in en rondom stedelijke gebieden. Wij zetten graag 5 referentieprojecten voor u op een rijtje.

Parkeervoorziening Westfield Mall of the Netherlands
De parkeervoorziening van Westfield Mall of The Netherlands is al een geruime tijd toegankelijk en biedt een vrolijk en kleurrijk ontvangst voor de bezoekers! Door kleurgebruik krijgt de parkeergarage haar eigen identiteit en wordt het de gebruiker makkelijk gemaakt om op een veilige en prettige manier de weg te vinden in een openbare ruimte. 

Fietsparkeerdek Coffee and Bikes
Door de komst van een onderwijsgebouw op de campus van de TU Delft, het Teaching Lab en ontwikkelingen binnen de faculteit Industrieel Ontwerpen (IO), ontstond de behoefte aan meer parkeercapaciteit voor fietsen. Uit deze behoefte is Coffee and Bikes gerealiseerd: een aantrekkelijke verblijfsplek met een koffiebar, werkplaats voor fietsen en een tweelaagse fietsenstalling.

Rotondes in Tiel
De rotondes en markeringen in Tiel zijn voorzien van een vernieuwde uitstraling met mooie strakke markeringen en hoogwaardige systemen die de verkeersveiligheid ten goede komen. 

N-weg Drenthe
In opdracht van provincie Drenthe is een gedeelte van de provinciale weg N381 onderhanden genomen. Een uitdagend en hoogwaardig stukje werk dat is uitgevoerd door ervaringsdeskundigen.

Parkeervoorziening Leidsche Rijn
Begin 2018 is het totale multifunctionele Leidsche Rijn centrum opgeleverd met een optimale bereikbaarheid en luxe uitstraling. Om het winkelend publiek van een prettige ontvangst te voorzien, is er een drielaagse parkeergarage boven de Jumbo Foodmarkt gerealiseerd. Elke parkeerlaag is voorzien van 180 parkeerplekken.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN