?
05.02.2018

Triflex’ oplossingen voor monumenten

Door onze jarenlange ervaring weten we dat monumenten om specifieke oplossingen vragen. De vloeibaar aan te brengen systemen van Triflex zijn ideaal voor de renovatie van deze vaak oude bouwwerken of onderdelen ervan, zoals; goten, afdekgedeeltes van gevels, muren en vloeren.

ruïne van teylingen

Lange levensduur

Door de flexibiliteit van onze systemen ontstaat een volledig naadloos geheel dat hecht aan de ondergrond en eventuele complexe vormen moeiteloos volgt. De multitoepasbare systemen zijn makkelijk verwerkbaar, UV-bestendig, wortelwerend en hydrolysebestendig.

Antislip

Voor monumenten die veel worden bezocht heeft Triflex ook systemen voor vloeren met een antisliplaag. Wel zo veilig voor bezoekers. De systemen van Triflex worden koud verwerkt, er is dus geen enkel brandgevaar tijdens applicatie. Bovendien hebben de meeste systemen een brandvertragende werking.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de producten van Triflex en de meest geschikte variant voor uw specifieke bouwwerk? Wij geven graag vrijblijvend advies. Neem contact met ons op via telefoonnummer: 038 460 20 50 of stuur een email naar: info@triflex.nl.