Industrie

Ook voor de (petrochemische) industrie heeft Triflex veel oplossingen. De chemische resistentie, duurzaamheid (ook onder zware belasting), snelle uitharding (ca. 1 uur) en niet te vergeten de volledig koude applicatie maken dat de Triflex producten bij uitstek geschikt zijn voor het afdichten, beschermen en/of het antislip maken van industriële ondergronden.

Vloeistofdicht

Op plaatsen in het bedrijf waar met vervuilende stoffen wordt gewerkt zal in veel gevallen van overheidswege een vloeistofdichte voorziening worden verlangd. Triflex heeft de oplossing.

Van begin tot eind

Om welke ondergrond het ook gaat, in alle gevallen zal uw vloer aan de gestelde eisen voldoen en zijn er legio mogelijkheden om de vloer antislip, een optische markering of een combinatie van beide mee te geven. Ook kan Triflex het gehele traject (van applicateur tot keurende instantie) voor u begeleiden.

Snel en veilig weer aan het werk

Door de koude applicatie zijn de producten brandveilig te verwerken. Een snelle uitharding zorgt ervoor dat de ondergrond spoedig weer in gebruik kan worden genomen.

Weten wat Triflex voor u kan betekenen of heeft u aanvullende vragen, dan kunt ons altijd bellen via telefoonnummer 038 460 20 50 of mailen naar info@triflex.nl.

Contact