Windenergie

Windturbines exploiteren de krachten van de natuur en geven ons schone, duurzame energie. Tijdens dit proces staat de constructie onder spanning door de constante beweging van de turbines en de blootstelling aan de harde wind. Triflex heeft diverse oplossingen om schade aan de windturbine tegen te gaan.

Dak voor towersafe windmolen door Triflex

Triflex Towersafe

Triflex Towersafe is een waterdichtingssysteem speciaal ontwikkeld voor windturbines. Door hun blootgestelde locatie en hun ontwerp zijn ze onderhevig aan uitzonderlijk hoge belastingen. Omdat de windenergie gedeeltelijk inwerkt op de toren en de fundering, ontstaan er vaak scheuren in de fundering en dringt vocht door deze scheuren de constructie binnen. Om zulke situaties te voorkomen of te verhelpen hebben wij speciaal voor windmolens Triflex Towersafe: een waterdicht en flexibel systeem dat er helemaal op is gebouwd om extreme weersomstandigheden langdurig te weerstaan. Het zorgt voor een naadloze omhulling van de turbine, rotorbladen, gondel en alle opstaande randen en details.

Triflex Towersafe

Meer weten over onze oplossingen of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Neem vrijblijvend contact op