?
28.01.2021

Het onderhouden van appartementencomplexen

Als bewoner van een appartementencomplex bent u mede-eigenaar van het gebouw en samen met uw medebewoners bent u verantwoordelijk voor het onderhoud aan de gezamenlijke bouwdelen van het appartementencomplex. Denk hierbij aan dakonderhoud, het veilig en antislip maken van een balkon- of galerijvloer of het behandelen van de hellingbaan bij de parkeergarage. Triflex biedt duurzame oplossingen ter bescherming van onder andere balkons, galerijen, daken en parkeren. De oppervlaktes worden beschermd tegen externe factoren, verlengen de levensduur en conserveren het onderliggende beton. Het comfort en de veiligheid naar een hoger niveau tillen? Dat is mogelijk! Wij zetten de oplossingen voor u op een rijtje. 

1/3
2/3
3/3

Oplossingen voor balkons, terrassen en entrees
Leefruimten zoals balkons, terrassen, entrees en wandeldekken geven een belangrijke toegevoegde waarde aan een wooncomplex. Ze zijn een uitbreiding van de interne leefomgeving en dragen bij aan het woongenot van de bewoners. Met onze systemen beschermt u uw bouwwerk duurzaam tegen weersinvloeden en tilt u de decoratieve presentatie naar een hoger niveau. 

Oplossingen voor daken
Daken worden niet alleen het hele jaar blootgesteld aan het weer, maar bevatten vaak ook een groot aantal installaties, zoals bekabeling en leidingen.  Het leveren van een waterdichtingsoplossing is dan soms ook een lastige taak. Onze oplossingen zijn eenvoudig, vloeibaar aan te brengen en komen echt tot hun recht bij het waterdicht maken van ingewikkelde structuren. Ze bieden een lekkagebestendige en duurzame oplossing voor zelfs de meest complexe daken. Ook bieden wij oplossingen voor heldere looppaden op daken met een antislipafwerking, voor wanneer iemand voor bijvoorbeeld controle op het dak moet zijn.

Oplossingen voor hellingbanen
De hellingbaan krijgt het vaak zwaar te verduren. Zeker in winterse weersomstandigheden is het van belang dat de hellingbaan is afgewerkt met een slip- en slijtvast systeem. Dit verzekert een goed berijdbare en begaanbare hellingbaan, wat de weersomstandigheden ook zijn. Bovendien laten onze systemen zich perfect combineren met een hellingbaanverwarming, zijn ze toepasbaar op vrijwel elke ondergrond en bieden ze bescherming tegen de vele vormen van verkeersbelasting.

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50, mail naar info@triflex.nl of laat een bericht achter via het contactformulier. We helpen u graag verder.

VRIJBLIJVEND CONTACT OPNEMEN