Architecten advies

Triflex' systemen geven de architect ongekende ontwerpvrijheid. De vloeibare kunststoffen volgen elke vorm en hechten aan vrijwel iedere ondergrond. Daken, galerijen, balkons, entrees, trappen, parkeergarages en noem maar op; de talrijke kleuren en afwerkingen van Triflex verhogen de esthetische waarde van een ontwerp.

Emy Kok, Architectenadviseur Triflex:
"De kleur van de huid van een architectonisch element beïnvloedt de manier waarop de constructie van het oppervlak zich voordoet.’’  

Ontwerpmogelijkheden en effecten op uw ontwerp

Heeft u behoefte aan advies over de optimale inzet van onze systemen? Emy Kok is Architectenadviseur bij Triflex. Zij treedt op als kennispartner bij de uitdagingen van de architect. Door advies te geven over de vele ontwerpmogelijkheden met Triflex. En door onmisbare elementen voor het uiteindelijke ontwerp te onderzoeken; lichtinval, beleving, duurzaamheid en hoe kleur invloed heeft op de aanblik op de architectonische aspecten en ontwerpen van de architect met onze systemen.  

Sparringpartner

Emy: “Kleuren bepalen hoe wij architectuur waarnemen en ervaren. Zij kunnen harmoniëren of contrasteren, nabijheid of afstand suggereren, details accentueren of juist egaliseren. Met mijn expertise op dit gebied en mijn kennis van de systemen van Triflex fungeer ik als sparringpartner bij uw ontwerpuitdagingen. Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.” 

⇒ Maak nu een afspraak met Emy Kok.